Livestream: Goodwood Festival of Speed 2018

Auteur: , 7 Reacties

Hier kun je het evenement volgen.

Livestream: Goodwood Festival of Speed 2018!

Eerder dit jaar gaven we al een fraai overzicht van waar je de 24 uur van Le Mans nu precies kon volgen. Een uiterst essentieel artikel, want zoals verwacht ging Fernando Alonso er, samen met Kazuki Nakajima en Sebastien Buemi, met de overwinning vandoor. In tegenstelling tot de langeafstandsrace in Frankrijk, dat nauwelijks fatsoenlijk te volgen was, hebben de autoliefhebbende Britten het beter voor elkaar.

Het jaarlijkse Goodwood Festival of Speed wordt namelijk, heel simpel, uitgezonden op het officiële kanaal van Goodwood Road & Racing. De Britten delen hun passie graag met de buitenwereld, want de verschrikkelijk stoere Revival-races worden net zo goed regelmatig uitgezonden.

Het Festival of Speed, dat gehouden wordt op het landgoed van Lord March (nu Duke of Richmond), staat dit jaar in het teken van het 25-jarig bestaan van het evenement. Hierom zal de hertog gedurende het vier dagen durende festival zijn 25 favoriete momenten van de eerste 25 edities terug laten keren.

Afgezien van deze 25 momenten komen er ook dit jaar talloze merken, fabrikanten, coureurs, bekendheden en raceteams naar het festival. Vandaag komen o.a. Porsche en Land Rover uitvoerig in actie. De rest van de week wordt opgemaakt door verschillende groepen auto’s, waaronder de nieuwe Brabham BT62 en Rolls-Royce Cullinan, die de heuvelklim zullen bevuilen met hun rubber.

Zondag is de dag des oordeels, want dan krijgen auto’s de kans een officiële tijd neer te zetten. Om 16.00 lokale tijd begint de ultieme shootout, waar o.a. Volkswagen met de I.D. R Pikes Peak een nieuw record wil zetten.7 reacties

Ik heb 12 minuten naar een geparkeerde Rolls zitten kijken, afvragend waarom er niks gebeurt. Blijk gewoon de header foto te zijn.
Ik ben niet het scherpste mes in de la…
@duckmefaddy: maar wel een eerlijk vork
Iedereen heeft de Cullinan allang op de foto’s gezien, waarom dan nog camoufleren?
Ik vertrek morgenochtend vroeg er naar toe, ik kan niet wachten!
Ben er zaterdag de hele dag voor de 4x bij en het blijft het gaafste evenement wat er is wat betreft motorsport! Kan MotoGP en F1 niet tegenop, absoluut aan te raden. Ook top geregeld met het verkeer, binnen 15 min van de file tot parkeerplaats :), Spa was 3 uur.

Als je nog nooit bent geweest boek tijdig een hotel, vlieg naar Gatwick en huur een auto. Twee dagen is te doen maar 1 ook als je er een hele dag van maakt.
Ben er Vrijdag en Zaterdag ook bij. Geweldig evenement!
Dank voor de herinnering. De hele de link als achtergrond-geluid / beeld gehad. Heerlijk!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).