Maak je 8 Serie nog sportiever voordat de M8 komt

Auteur: , 20 Reacties

Het zijn van die onderdelen die je perse moet hebben om het mannetje (m/v) te zijn.

Een van de gaafste BMW’s van het moment is toch wel de BMW 8 Serie Gran Coupe. Net als bij de vorige generatie van de vierdeurs coupé op basis van de 5 Serie (toen nog 6 Serie Gran Coupe) is het werkelijk een plaatje om te zien.

Dat niet alleen, ten opzichte van de concurrentie (Audi A7 en Mercedes-Benz CLS) lijkt een 8 Serie Gran Coupé gevoelsmatig iets hoger in de pikorde te staan. Op dit moment is de auto gelanceerd als 840i, M850i en 840d. Voor een M8 is het nog eventjes wachten. De M8 Coupé en M8 Cabriolet zijn al wel gelanceerd, dus kunnen we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk zeggen dat deze dezelfde behandeling zal ondergaan.

BMW 8 Serie Gran Coupe M-Performance Parts (G16) '19

Tot die tijd zul je het moeten doen met minder. Wel is het mogelijk om het uiterlijk al wat meer ‘M’ te maken, niet te verwarren met dat televisieprogramma waarbij het fysiek pijn doet om naar te kijken. BMW lanceert namelijk de M Performance lijn voor de 8 Serie Gran Coupe. Net als bij de 3 Serie Touring van daarnet (en eigenlijk alle M Performance onderdelen) kun je kiezen uit allerlei smakelijke upgrades en verfraaiingen voor je auto.

BMW 8 Serie Gran Coupe M-Performance Parts (G16) '19

Qua uiterlijk kun je kiezen uit een tweetal sets gesmede lichtmetalen velgen. Mocht je de wielen willen transporteren zonder dat ze onder de auto zitten, zijn er heuse wielzakken leverbaar. Jazeker, we leven in een tijd dat wielzakken een ding zijn. Verder zien we koolstofvezel spiegelkappen en M Performance remmen met rode remklauwen. Dat laatste is erg gaaf en bijna een verplichte accessoire op je 8 Serie. In het interieur kun je de 8 Serie Gran Coupe ook de M Performance-behandeling geven, zoals een alcantara sportstuurwiel en M-vloermatten.20 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wordt er allemaal niet beter of sneller van..
@ghost:

Die remmen zorgen voor meer stopkracht. Gesmede velgen zijn véél beter dan gietspul. Lichter ook. Alcantara stuurwiel is prettiger vasthouden. Er komt nog een M8 aan voor als het hard moet gaan ;-)

Dit soort accessoires zijn toch leuk? Kun je je auto net even anders maken dan alle andere. Je hoeft niet alle opties op een wit exemplaar te bestellen. Je kan ook die remmen, velgen en stuurwiel bestellen op een rode M850 ;-)
@willeme: of je bestelt gewoon een leuk BMW individual kleurtje. Java Groen Bijvoorbeeld..i.p.v. al die opsmuk die reteduur is bij de dealer en waar je bij verkoop niks extra’s voor terug ziet.
@ghost: hoho, een M-baaaadge is al gauw 10pk extra he. Nou eens achter zien te komen hoeveel er in de auto zitten met alles aangevinkt
@gulli: lol! True!
@ghost: eensch! Allemaal overbodige meuk, die bedoeld zijn om de consument nog extra uit de zak te kloppen. Wordt er niet beter op.
Doe maar gewoon een normale 840i GC in het donkerblauw en met chromeline exterieurpakket. M-pakketje mag er van mij wel nog op.
@berlinetta: M-pakket ook lekker weglaten, alleen ff zorgen voor die fatsoenlijke stoelen
Betekenen die remklauw kleuren nog iets of niet? Ik heb nml blauwe M remklauwen. En er zijn ook gele maar nu dus ook rode. Beetje jammer dat ze het niet bij 2 kleuren houden. 1 voor staal en 1 voor keramische schijven.
@loserboi932: Blauw betekent M-sport, rood betekent M-performance en goud is keramisch.
Tjee. Wat heb jij een mooie auto.
Ja. Dank je. Moet je eens kijken wat ik in mn kofferbak heb liggen: zakken met velgen.
Goh. Indrukwekkend. Nou. Fijne dag verder.
Tja, de 8-serie gran coupe is typisch zo’n auto welke mooier is zonder M pakket. Is met de uitgaande 6-serie overigens ook zo.
@dutchdriftking: Ik vind hem toch echt een stuk mooier met M-pakket. Zonder M-pakket vnid ik het net een breedbekkikker:

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2Fj7Go8QK.png&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.autoweek.nl%2Fforum%2Fread.php%3F4%2C5812999&docid=0tjSWxNBUkhAiM&tbnid=lmOo-itORLdQYM%3A&vet=10ahUKEwjs5IiMnITjAhVCl4sKHW0_ACkQMwhHKAYwBg..i&w=1480&h=742&bih=909&biw=1680&q=bmw%208-serie%20met%20en%20zonder%20m%20pakket&ved=0ahUKEwjs5IiMnITjAhVCl4sKHW0_ACkQMwhHKAYwBg&iact=mrc&uact=8
Ik zou wachten en doorsparen voor de M8.
Wat een lelijk grafding voorkant lijkt op een varkenneus .
Doe mij maar bmw e24
Ik wil niet alleen de look van een M8 zonder de prestaties. Andersom zou ik minder erg vinden, want standaard is de 8 serie ook al mooi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).