Max Verstappen post tranentrekker op Social Media

Auteur: , 14 Reacties

Snif...waar zijn die Tempotaschentücher.

Max-Jos

Het is vandaag vaderdag en Max Verstappen is dat niet vergeten. Op de sociale media plaatste hij vandaag bovenstaande foto met Nêêrlans beste twee F1 coureurs ooit erop. Het bijschrift luidt als volgt:

“My dad and my biggest fan. Thank you for helping me achieve my dreams @MaVic009 #fathersday”

Aww. Of Max zijn pa ook nog een cadeautje gegeven heeft is ons niet bekend. Misschien was de Josesque bliksemstart in Canada al cadeau genoeg, maar het zou ook kunnen dat Max nog wat goodies rond had liggen slingeren in zijn nieuwe winkel. Een paar brandvrije sokken of zo bijvoorbeeld.

Jos zou dit weekend eigenlijk aan de start komen in Le Mans, maar dat feest ging niet door. Max heeft dit weekend ook geen Grand Prix op de kalender staan, dus wellicht kunnen de twee ergens een stukje gaan karten. Ik zag toevallig dat er hier en daar vaderdag-heats gratis worden weggegeven…

UPDATE: het duurde even, maar Max heeft in 2017 toch nog 2 geweldige winsten kunnen pakken; hij won de GP van Mexico (29-10-2017) en de GP van Maleisie (01-10-2017).14 reacties

Potje knokken na afloop, net als vroeger! <3
@MartijnGizmo: ik moest lachen!
Lief hoor. En wat heeft Jos over Frans geschreven op social media?

“Lieve papske, dank dat je er altijd voor mij was als ik ffkes wilde sparren met je. Jij bent de man die mij heeft gemaakt volgens mijn exen.”
“My son and my biggest fan ..
Thank you for achieve my dreams” ..

Schreef Jos terug ..
@lincoln: hahahah
@lincoln: hahah sterk!
@lincoln: en nu nog in correct engels:p
er worden kart heats weggegeven? waar dan!?
@gwnbmw: iets met Twitter, Le Mans, RTL7 en Corronel.
via Android app
Heftig nieuws. Moest er kei en keihard ban huilen. Hij post iets over z’n vader op… Vaderdag!
Domme reacties weer eens helaas…. Ga eerst zelf eens wat van je leven maken i.p.v veilig in je Golf naar je Vinex woning te rijden en de hele dag achter je goedkope Samsung laptopje te zitten met je Aldi cola en zak chips van 35 cent in je C&A spijkerbroek en je van Haren sandalen!!!!!!!!

Jos en Max: TOP
@robbie123:

sinds ik bij de carnavalswinkel een veelste grote pet heb gekocht en eigenlijk alleen nog maar red bull drink voel ik me een stuk slimmer ..
@lincoln: en te grote schoenen gekocht. Daar loop je naast.
@robbie123: not sure if trolling…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).