Niemand wil dezelfde Rolls-Royce als de buurman

Auteur: , 18 Reacties

De unieke exemplaren blijven toenemen.

Een nieuwe auto stel je samen aan de hand van mogelijkheden in de configurator. Het is bij een aantal merken ook mogelijk om buiten de configurator voor extra’s te kiezen. Dan is er nog een merk als Rolls-Royce, dat tot in de meest extreme details unieke specificaties weet aan te bieden.

Gezien de personalisatie mogelijkheden bij Rolls-Royce is het bijna oneerbiedig om niét gebruik te maken van de extra’s. Blijkbaar denken klanten daar ook over, want de Britse autobouwer stelt dat het aantal wereldwijde verzoeken voor een gepersonaliseerde Rolls-Royce meer zijn dan ooit tevoren. Het merk blaast hoog van de toren zonder concrete cijfers te noemen, dus hoe dit zit in vergelijking met een paar jaar geleden is niet bekend.

Het merk maakt van de gelegenheid gebruik om drie unieke exemplaren aan te prijzen. Het gaat driemaal om de nieuwe Phantom. De auto’s luisteren naar de naam Horology Phantom, Digital Soul Phantom en Arabian Gulf Phantom. Op het gebied van uiterlijk zijn het drie vrij verschillende Phantoms. Het eerste voorbeeld is blauw met wit, de tweede Phantom zwart met gouden details en de derde auto grijs met een unieke print. Check de gallery om de drie Phantoms in details te bekijken.18 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Het zal wel heel exclusief en ‘bespoke’ enzo zijn, maar dat maakt ze nog niet mooi imho…. 😳
Mn ex had zoon schelp aan de binnenkant van haar been getatoeëerd……
@qoekje: en als je je oor erop legde om de zee te horen, rook je de zee zeker?
@str8six: geubels mopje
@dromedaris: nee, kende ‘m daarvoor al. Geubels vind ik een vrij irritant persoon.
@qoekje: als je je oor er tegen aanhield kon je de zee ruiken?
@qoekje: zeer luxueus, net als de Rolls-Royce
@qoekje: die was in een programma over de exculsieve klanten van RR. dit was van 1 of andere sultan en die was gewoon maf van schelpjes hij was er heel blij mee. ik vind die nog wel gaan ook. ben benieuwd wat het doet voor de restwaarde, hier zit niemand op te wachten (toch?)….
@niex: was op die geweldige “natuur”zender discovery dus die schelp kwam toch goed van pas.
Je zou (bijna) om een zo standaard mogelijke RR vragen. Overigens is de Ghost een stuk eleganter dan dit kasteel op wielen.
Juist van dit soort exclusieve varianten worden er vervolgens 10 of zo gemaakt, ik snap niet waarom je daarvoor zou kiezen als je een Rolls-Royce wil. Maar goed, uit de vergulde Spirit of Exstacy blijkt al wel dat ik niet de doelgroep was.
Foto 8 lijkt wel op zo’n kussen waarbij een foto van Nicolas Cage verschijnt wanneer je eroverheen veegt
Als de hele straat een Rolls heeft wil ik wel een Bentley.
Klopt wel, heb zelf een mintgroene genomen omdat de buurman een zilvergrijze had.
En voor die blauwe Phantom mag je lekker flink betalen, voor een kleurencombo die je 30-40 jaar geleden gewoon kon krijgen op je Amerikaan!
@toyotafortuner: De Lincoln Wedgwood Luxury Group Edition.
@crashingduke: ik zou liever dan zoiets halen, dan deze ‘speciale’ Phantom
Lijk me fantastisch zelf zoiets samen te stellen. Lekker parelmoer, rood plush interieur, n spoiler en leren stoelen van een kipkanarifantje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).