Ook Lil Kleine is gezwicht voor de Lamborghini-cashcow?

Auteur: , 61 Reacties

Doet de Nederlandse rapper zichzelf een dikke bak cadeau?

Urus geel

Je zou zeggen dat de woorden ‘cashcow’ en ‘SUV van drie ton’ niet hand in hand gaan. Toch loopt de wereld warm voor de Lamborghini Urus (rijtest). Dit is (in Nederland) inderdaad een drie ton kostende SUV van een merk wat normaliter supercars bouwt. Er is een waar arsenaal aan Urussen op gele platen, om nog maar te zwijgen over de rest van de wereld. Wie zijn de mensen die zo’n bak kopen dan? Meestal mensen die hun succes op jonge leeftijd willen vieren met een Lambo die zo veel Audi-genen heeft dat het bijna niks met Lamborghini te maken heeft. Onder de ‘slachtoffers’ vallen bijvoorbeeld Kanye West, op Nederlandse bodem zijn het Ajax-voetballer Hakim Ziyech en vlogger Enzo Knol die met hun eigenaarschap de auto in de spotlights zetten. Daar mogen we een derde aan toevoegen lijkt het: Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Of toch niet?

Deze eveneens jonge rapper nam de sleutels van een gele Urus in ontvangst. Opvallend genoeg gaat het om de auto met het kenteken XK-170-K, die ook nog in de vlog van Enzo tevoorschijn kwam. (Kenners kennen hem als de demo van Pon) Als we kijken naar de aanschafprijs van de gele Urus, dan komen we uit op een bedrag van 320.565 euro.

View this post on Instagram

🔑

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Hierboven de video die Lil zelf deelde op zijn Instagram, zijn pasgeboren zoontje mag nu al spelen met de sleutels van de gele mastodont. Zowel qua aanschafprijs als vermogen als aantal gadgets zou het een hele upgrade ten opzichte van zijn vorige binnenstad-ridder, de Mercedes G63 AMG (W463) zijn. Dat was op zijn beurt dan weer een hele upgrade ten opzichte van waar het allemaal mee begon, de Land Rover Range Rover Sport TDV6. Dus of net als bij Enzo een ritje in de demo een voorbode is van een aanschaf? Dat gaan we vast op zijn Instagram zien.

Een portfolio van auto’s waar je u tegen zegt, terwijl je bij Jorik zelf al gauw de neiging hebt om ‘je’ te zeggen. Desalniettemin is de derde P.C. Hoofttrekker van Lil Kleine de dikste die hij heeft gehad, met zijn 641 pk sterke V8.

Image-credit: een gelijkwaardige Urus in Nederland, gespot via Autojunk.61 reacties

Hij ‘nam hem in ontvangst’ met demosticmers nog op de deur. Lijkt mij een proefrit van een paar dagen
@el-loco: is dit niet de demo van Pon Leusden? Waar enzoknol ook in reed?
Demo traphok.
@bimmerfan: en die treeplanken afschuwelijk.
@bimmerfan: ja anders komt hij de auto niet in….
@bimmerfan: veels te dure Audi
Waarom heeft lil kleine geen schoenen aan in dat filmpje?
Heeft ie een kind?
Dat worden dan twee Maxi-Cosi’s
@harrie: hahahahahahaha …… je hebt mn avond goed gemaakt …..
‘Wat heb je op je hand?’ Kan hij beter vragen..
Als je net denkt Audi SUV’s kunnen niet lelijker en duurder…lukt het ze toch, maak het niet lelijk, niet spuuglelijk, maar gewoon buiternaards oogbolverschroeiend, blaartrekkend en zenuwverstikkend lelijk, gooi er een andere badge op en ‘ka-tsjing’, doe dan ook gelijk maar wat boven op de verkoopprijs… Ergens denk ik wel eens, er werkt een trol bij VAG, die als doel heeft zo lelijk mogelijke apparaten te ontwikkelen en dan kijken hoeveel mensen alleen vanuit het status-oogpunt, dit soort absurde gevallen aanschaffen. wat zal die een lol hebben… en nog flink betaald krijgen ook nog… damn wat doe ik verkeerd?
@lithiumion: Soms denk ik hetzelfde, als ik weer zo’n (SUV-)gedrocht uit een Duits concern gepresenteerd zie worden. Het kan haast niet anders of er is daar een soort wedstrijd gaande waarin de grens wordt opgezocht van wat de vermogende clientele nog slikt aan wansmaak. Een Q8, een Bentayga, een X7, een X6, een Urus, het een is nog potsierlijker dan het ander. En steeds als ik denk: no way dat er ook maar één persoon zo gek is om zo’n hok te kopen, bewijst autoblog het tegendeel. De kopers staan kennelijk in de rij. De bal ligt weer in Duitsland op de designafdelingen: wie tekent er iets nòg wanstaltigers?
@vaakbenjetebang & @lithiumion / Statler & Waldorf
Lekker hoor, veel BN’ers aan de Lambo. Het is m’ gegund.
@flatsixx: BN’er??? Geen idee wie dat kereltje is.
@rickthestig: 🤦🏼‍♂️
@fmgarcia: ik ken alleen z’n naam, geen flauw idee of ie ook iets doet. Ben ik nu oud?
@stalensnuitje: Oud? Misschien. Gezegend? Zeker!
@vaakbenjetebang: hahahahaa
@stalensnuitje: Nee je mist niets hoor! Tis alleen niet meer te ontkennen dat meneer talent heeft en jongeren hem omarmen.
@fmgarcia: talent voor wat? Gozer kan niet zingen en geen instrumenten bespelen als een pro.
@stalensnuitje: hij is iemand aan het enorme overschot aan festivals in Nederland een goede boterham weet te verdienen.
@rickthestig: een succesvolle patatboer die ook nog wat praat op muziek.
@kobus1967: Zijn friet moet wel van goud zijn dan. Of het is als met die ene straatmuzikant. Die was zo slecht dat mensen hem geld gaven als hij zou stoppen met spelen
@rickthestig: dat kan je mij niet wijsmaken, of je leeft echt onder een steen.
@flatsixx: steen is idd veel beter
@flatsixx: Ik leef, daarom ken ik hem waarschijnlijk niet. Maar gelukkig hebben we Google. Vraag me nu wel af wat de man doet voor de kost.
@flatsixx: Ik krijg altijd jeuk als mensen over iemand zeggen, “het is h’m gegund”…
@venividivici: ik krijg jeuk van het feit dat zoveel mensen misgunnen.
@flatsixx: Gegund? Ik gun hem nog geen trapauto.
OK, ik geef toe: dit heb ik mezelf aangedaan.

Nu leef ik onder een zelfverkozen steen waar ik in principe niet geconfronteerd word met figuren als Lil Kleine. De naam heb ik wel eens gehoord, maar daar bleef het dan ook bij. Nu hij op autoblog wordt beschreven als ‘rapper’ heb ik eens gekeken wat de man zoal bij elkaar gerapt heeft. Je weet immers nooit, hij zou zomaar de nieuwe Def P kunnen zijn en dan zou ik mezelf tekort doen als ik zijn werk niet kende.

Dat valt tegen, vies tegen. Maar goed, ik heb het mezelf aangedaan, ik had beter moeten weten. Can’t unhear, dat is wel jammer.
@vaakbenjetebang: zo enorm intens eens. 🙁
@vaakbenjetebang: je had beter moeten weten, sterkte.
@vaakbenjetebang: Als je een stuk of vier pillen hebt gebruikt, en je hebt een stuk of vier dames in huis, dan zijn de beats wel oké. Echt rappen zou ik t niet willen noemen, maar ik vrees dat dat het gezwets van oude mannen is.
@dondeboer: Wat een horrorscenario. Eerst 4 pillen van dubieuze samenstelling moeten nuttigen, dan nog 4 kennelijke leegschedelige dames die dan wel wegdrijven op de muzikale strapatsen van Lil Kleine en dat allemaal in mijn eigen huis. Nee, deze oude man past.
@vaakbenjetebang: ik ook hoor. Al ben ik niet roomser dan de paus, ik kijk af en toe graag naar leegschedelige dames. Als ik er 4 uitnodig in mijn eigen huis denk ik trouwens wel dat mijn vrouw t nog eerder zat is dan ik.
@vaakbenjetebang: dan je mag jezelf nu wel verliezen in ‘drank en drugs’.
@vaakbenjetebang: succes met de trauma. Ik ben nog steeds aan het herstellen van “Drank & Drugs”.
@vaakbenjetebang: Hahaha, de nieuwe Def P. … zelfs de huidige Def P. mag niet in de schaduw staan van de oude Def.
@pallas: Lekker chillen in een bubbelbad met z’n neef IJsblok. Fok de commercie. Jaja
@vaakbenjetebang: Halen & Trekken vond ik een van zn betere nummers. De rest is erg commercieel en gericht op de massa.
Dat dat kind nog geen tattoo heeft, knap.
Auto is van Pon..!
Is nie van de kleine pochert🤣
‘Een voorraadmodel dus, al is dat vaak een goede koop vanwege het feit dat er niet bespaard wordt op opties.’ ok. Want de instapper heeft raamslingers achter? We hebben het over een lambo for god sakes, niet een golfje
@soundgarden: dat is wel heel erg firma open deur. Het zijn juist dit soort auto’s waar de opties krankzinnig duur kunnen worden. Niet alleen omdat opties bijvoorbeeld carbonkeramische remmen zijn, maar ook omdat het VAG is en die winnen wat er te winnen valt. De auto staat hier voor ongeveer 270k in de prijslijsten, dit exemplaar kost 320k. Die 50k aan opties komt niet uit de lucht vallen.
Schijtlelijk hok. En nee, dat is geen jaloezie.
@borrelnoot: jaloers ben je. Je kan hem niet betalen dus je moet hem prachtig vinden. Misgunner
Zag laatst in het echt zo’n Urus en hij is net zo lelijk als op de foto’s.
Een extra luxe Q7 die je dan een Bentley noemt is voor mij nog enigszins begrijpelijk, maar een Huracan-achtige body op een Audi Q7 tekenen en het verkoopt ook nog? Je rijd toch voor gek in zo’n hok.
@cabriohater:
Het is een beetje als de nieuwe kleren van de keizer. Zolang ze zelf maar denken dat het cool is.
Kleermaker Vagorghini lacht zich een ongeluk.
When do we stop making stupid people famous?
@jupke: wat is stupid aan muziek maken die een bepaalde doelgroep heel erg aanspreekt? Dat het niet jouw doelgroep is betekent ineens dat het waardeloos is? Als deze jongen geen doelgroep had gehad, verdiende die geen cent. Aangezien er markt voor is, kan het uit. Zoals bij alles in het leven geldt dat ook voor het succes van dit soort mensen. Je mag er iets van vinden, maar als je op je 24ste genoeg geld hebt voor een Urus dan heb je iets goed gedaan.
Wist niet dat Bburago ook de Urus maakte?
Nee deze is niet van lil kleine. Volgende maand staat hij hier op de stoep. No kidding
Imposante bak en fantastisch dat je op 24 jarige leeftijd zo’n auto kunt kopen van je eigen centen. Respect, hij flikt het wel mooi.
@potjak: Gunnerij is een mooie functie in het menselijke hart.
Tja wel grappig maar wat is die Urus toch lelijk zeg!
Blijf de Urus onwijs lelijk vinden..
Vroeger maakte we grappen over Sneijder in een Hummer…. Zal Jorik ook moeten staan?
Die stemvorkjes voorop (toen de stilisten echt niet meer raad wisten hoe zo’n hompig oppervlak visueel te vullen)… UGGGhhhh. Maar wel leuk als je in de muziekbranche zit. DJ of zo. Maar dat heeft weer bar weinig met echte muziek te maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).