Prijs Volkswagen Polo 1.0 TSI BlueMotion met benzinemotor bekend

Auteur: , Geen reacties

Het bluemotion-label was er voorheen alleen voor diesels, maar de Polo is er nu ook met een driecilinder benzinemotor benzinemotor. Dit gaat 'ie kosten

De Polo BlueMotion 1.0 TSI heeft een eenliter driecilindermotor met directe brandstofinjectie en een turbo, en hij wordt altijd geleverd met een handbak met vijf versnellingen. Het torretje levert 95 pk, waarmee de sprint van 0-100 ruim tien seconden duurt. Hou daar dus even rekening mee bij het invoegen op de snelweg, echt snel gaat zulks niet. De topsnelheid bedraagt een nette 195 km/u.

Polo BlueMotion 1.0 TSI – 20% bijtelling

De verbruikscijfers zijn vastgesteld op 4,1 l/100 km of 1 op 24,4. Daarbij hoort een CO2-uitstoot van 94 g/km. Voor de leaserijder betekent dit een inschaling in de 20%-bijtellingscategorie.

Prijs Polo BlueMotion 1.0 TSI

Je herkent hem verder aan typische Bluemotion-details, zoals een achterspoiler, zijskirts en de ‘eigen’ lichtmetalen wielen. Het meest opvallend is natuurlijk nog de dichte grille. Volkswagen Nederland vraagt 16.490 euro voor de basisversie. Als vijfdeurs begint ‘ie bij 17.130 euro.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).