Reminder: Top Gear S21E02, BBC2, 21.00 uur

Auteur: , 17 Reacties

Het is weer zondag, en dat betekent vanavond Top Gear kijken.

Vanavond, 21:00 uur BBC2: Top Gear

Vorige week gingen de drie op pad met oude hothatches, maar dat de grappen en grollen in scène gezet waren, lag er helaas wel erg dik bovenop. Na een wat tegenvallende eerste aflevering hopen we deze week dus op wat beters. De vooruitzichten zijn in ieder geval niet slecht, een stuk bruter spul dan in de eerste aflevering.

Zo gaat Hammond naar Italië om bij het Comomeer te rijden met de veelbelovende en nu al legendarische Alfa Romeo 4C. Maar het zou Top Gear niet zijn als ze er geen wedstrijd van zouden maken. Clarkson gaat dus mee en probeert met een rood amfibievoertuig de dwerg in de 4C te snel af te zijn. Of dat lukt gaan we vanavond zien.

Ook het gemis aan supercars wordt voor even gestild. Jeremy Clarkson test op z’n geheel eigen manier de McLaren P1 op Spa-Francorchamps circuit in België. James May reist af naar Afghanistan om daar de Engelse militaire basis, Camp Bastion te bezoeken. En dat doet-ie niet om de mannen een handje te helpen, maar voornamelijk om ons de enorme verscheidenheid aan voertuigen te showen.

Uiteraard is er ook weer een sterretje in de studie die een rondje met de rode Astra gaat doen. Dit keer acteur Tom Hiddleston, die zouden we moeten kennen uit films als Thor en War Horse. Foto’s van de opnames van aflevering 2 zie je hier.

Kijken dus: vanavond om negen uur op BBC2. Voorproefje op autojunk.nl.17 reacties

Vanavond zeker kijken! Vorige week was inderdaad een beetje lousy maar wel vermakelijk zoals altijd.
Waar voor dank.
Het klinkt veelbelovend,het materiaal is er in ieder geval om er wat leuks van te maken. Vorige week was echt de slechtste aflevering ooit.
Ik ga ook weer kijken! Ben echt benieuwd
Gadverpiellekes ik hab er zin an vanavond
dat amfibie ding gaat precies goed vooruit!
Ik ga weer kijken! Ben benieuwd naar de 4C!
Krijgen we nu een trailer/teaser voor iedere aflevering ?
Een trailer per seizoen vind ik nog tot daar aan toe. Nu gaan ze wel heel erg naast hun schoenen lopen…
Zometeen kijken!, Hopen dat ie niet zo afgezaagd is als vorige keer!
(Elke keer heb k weer die verloren hoop)
Kl*te Miljoenenjacht -_-‘ ouders willen persee daarna kijken..
Dat stukje over de Alfa is leuk. De rest lijkt tot nu toe meer op Discovery Channel. Let’s zap.
Als aflevering 3 deze trend doorzet kan het nog best wat worden dit seizoen.
Not bad
Pff niveau zakt met de week.
@draadloos: Het stuk met de P1 vond ik anders zeker de moeite waard. En het stuk van de 4C begon ook goed, leek een mooie serieuze review te worden met hier en daar een grapje tussendoor, maar jammer genoeg moest ook daar weer een challenge van gemaakt worden. Is niet nodig.
Ja, ze zijn Brits.
Maar om zo chauvinistisch met je laatste restje auto-industrie te doen (P1), en de rest te vullen met je knalschietleger…
Dan is er opeens geen ruimte meer voor ironie.
Gezien de hoeveelheid negatieve reacties wil ik iedereen die het beter weet/beter kan van harte aanbevelen een beter programma te maken. Vergeet niet hier te melden op welke zender het uitgezonden gaat worden en dan beloof ik bij deze dat ik zal kijken.
Ik bedoel dit serieus; ik kijk graag naar goede autoprogramma’s dus ik kan niet wachten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).