Rolls koper trakteert werklieden op bespoke stukkie taart

Auteur: , 18 Reacties

Rolls kopers met klasse in hun botten, ze bestaan nog.

Rolls

Een koper van een Rolls-Royce Phantom heeft zich populair gemaakt bij de fabrieksarbeiders artisans van het merk door hen te trakteren op een guitige versnapering. Als rijke stinkerd had hij de werklui waarschijnlijk ook kunnen bedanken met een Rolly om de pols, maar hij besloot in plaats daarvan stijlvol/krenterig te gaan met een stuk taart voor alle bertokkenen.

Desalniettemin viel het stukje zoetigheid in goede aarde bij de noeste arbeiders. Wat dat betreft is iets dat lekker in de maag valt altijd een welkome verrassing. Bovendien had de klant in kwestie zijn best gedaan om iets te maken van de cake. De zoete lekkernij was namelijk in dezelfde kleuren gehuld als de nieuwe Rolls-Rizzy van de man.

CEO Torsten Müller-Ötvös spreekt in naam van zijn ondergeschikten zijn dank uit over de geste en hint terloops dat meer lavish gifts van klanten altijd welkom zijn:

We thank our patron for this extraordinary gesture, which was warmly welcomed by everyone at the Home of Rolls-Royce. It is not unusual for our patrons to thank the men and women in the Rolls-Royce family who are responsible for building their motor cars, but this is the first time that one has asked to express their thanks in this way.

Dan weet je dat vast als je je nieuwe Cullinan koopt. Bovendien zit er wellicht ook nog een gehaaid randje aan het behalen van een wit voetje. Je weet immers nooit wanneer Rolls-Royce weer een speciaaltje op de markt brengt voor geselecteerde klanten die je direct kan doorverkopen voor de absolute hoofdprijs.18 reacties

Taart is dus duidelijk bij de marketing afdeling terecht gekomen ..
bij nader inzien kwam die daar ook vandaan ..
Cheap trick Torsten .. real cheap trick ..
@lincoln: Klant wilde graag met z’n face aan de muur hangen bij RO hoofdkwartier. Goede klanten hebben daar hun hallway of fame
Desalniettemin het woord voor 2018.
Je kunt zeuren dat ie meer kon geven of blij zijn dat hij íets geeft. Er zullen genoeg rijkaards zijn die daar niks om geven.. mooi gebaar
@volvonerdy70:

Rijke mensen fooien ALTIJD ..
Zonder uitzondering ..
@lincoln: als de service troep is, fooi ik nooit. Maar ik ben niet rijk:P
@lincoln: meestal zijn die mensen juist zo rijk, doordat ze dat juist NIET doen.
Mooi woorden van Rolls Royce om de klant te bedanken.

Totdat je tussen de regels gaat lezen:

We thank our patron for this extraordinary gesture, which was warmly welcomed by everyone at the Home of Rolls-Royce… You cheapass pennyf*cker, f*ck you with your f*cking cake… Its not unusual for our patrons to thank the men and women in the Rolls-Royce family who are responsible for building their motor cars… “We worked so f*cking hard at your f*cking car, how dare you tot be so f*cking unthankfull”… but this is the first time that one has asked to express their thanks in this way… “this is the last time we have accepted such a f*cking poor gift, next time you van put it in hout f*cking ass”…

Niet erg gepast van Rolls Royce.
@moveyourmind: nou nou, da’s wel heel cynisch.
Je personeel trakteren en er meteen aan te herinneren dat je mede dankzij hen een Phantom heb kunnen aanschaffen…Vind het wel humor! Ben benieuwd of het personeel met gevulde koeken in rondte gaat, wanneer er een nieuwe Polo op de parkeerplaats verschijnt.
@jorden: jij hebt niet goed gelezen
Vieze zakkenvuller denken dattie daarmee wegkomt… ik eis gewoon 2 kerstpakketten per jaar.. klaar..
Mooi gebaar!! Kan ik wel waarderen.
De toon die wordt gezet in dit artikel wordt rücksichlos door veel reaguurders overgenomen.
Een bewijs dat velen niet in staat zijn om zichzelf een mening te vormen.

Probleem van de rijkaard is, dat als hij iedereen een Omega klokkie geeft, hij voor ultieme patser zal worden neergezet, een hoop mensen het klokkie weer op e-bay zullen verkopen en weer anderen gaan lopen zeiken waarom geen Rolex of een BMW?
Want als rijkaard doe je het nooit goed.
Mooi gebaar, ik snap alleen van de meeste mensen en de schrijver van het artikel niet zo goed.
Dus we verwachten nu van een rijk persoon dat deze na het overboeken van een half miljoen plus, dan we dan mogelijk ook 50 mensen van een rolex van minimaal 4000 euro per stuk gaan voorzien?

Dat de beste man een “bespoke” taart koopt als bedankje en daar een aantal mensen een plezier mee doet is allen maar mooi toch?
@christia610: ja snap het ook niet zo goed. Schrijver van het artikel vindt het blijkbaar te min. De koper had helemaal niets hoeven doen in mijn optiek… je brengt daar idd tussen de 0,5 en €1 mio. En dan opeens zou je Rolexen moeten uitdelen 😂 de opmerking slaat helemaal nergens op
Ik denk dat zo’n taartje best gewaardeerd wordt de de vaklui van RR. Omdat een RR koper per definitie rijk is, is een taartje als waardering niet goed/ te goedkoop? Volgens mij gaat het om het gebaar, niet om wat iets kost, hoe rijk de gever ook is.

Met ‘klokkies’ strooien zou erg nouveau riche zijn, en gênant.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).