Sebastian Vettel houdt niet van vrouwen

Auteur: , 27 Reacties

Das interessiert mich nicht.

Sebastian Vettel - Hanna Prater

Door het gehele gedoe met Max-Mania zijn we het vergeten, maar daarvoor was Sebastian Vettel het wonderkind van de Formule 1. De Duitser wist in zijn derde F1-seizoen al een race te winnen (op Monza), het jaar daarop werd hij tweede en het jaar daarna (2010) werd hij wereldkampioen. Een kunstje dat hij tot 2013 zou blijven herhalen. Tijdens al die races was Sebastian Vettel omringd door snelle auto’s, dure boten en veel mooie vrouwen. Dat is toch het wereldje van de Formule 1.

Nou ja, was. Want anno 2018 is het ineens helemaal verboden voor vrouwen om zich te mengen in het Formule 1 schouwspel als het op gridgirls aankomt. Nicht im Frage. Het is natuurlijk van de zotte dat dames op vrijwillige basis niet hun modelwerk mogen doen bij autosportevenementen. Oude schuinsmarcheerders als Eddie Irvine en Flavio Briatore zullen er schande van spreken, maar Vettel vindt het allemaal wel prima, zo laat hij weten aan kwaliteitspublicatie Bild.

De babyfoon-fluisteraar vindt het wel zo prettig dat de gridgirls er niet meer zijn. Of het komt door een te hoog testosterongehalte tijdens gevechten met Max Verstappen is niet duidelijk, maar hij vind het wel fijn dat er nu kinderen voor de auto’s staan. “Dat is bij het voetbal al jaren zo, dat de kinderen met de voetballers het veld oplopen. Het is goed dat dat nu ook in de Formule 1 gebeurt.”

Klare taal. Vettel licht ook nog een sluier op over hoelang hij nog wil doorrijden. Hij is naar eigen zeggen nog net zo gretig om een wereldtitel binnen te halen als enkele jaren geleden. “De honger naar meer is er nog zeker, sowieso om tenminste eenmaal wereldkampioen te worden.” De komende 10 jaar zullen we dus nog van hem kunnen genieten.27 reacties

Alternatieve titel: Sebastian Vettel houdt van (kleine) kinderen.
@daihatsucuore: das ook nie erg aardig
@daihatsucuore: Ik moest gniffelen +1
@daihatsucuore: Was een betere optie.
Autoblog fkn click bait altijd.
Is toch anders echt een mooibexemplaar waar hij naast staat..
@kle500: misschien een zusje van hem
@kle500: Sebastiënne of Sebastiëla?
@kle500: ik denk Lindsey vonn
Haha, een heel artikel puur gewijd aan het feit dat Vettel gezegd heeft dat ie het wel prima vindt dat er geen vrouwen meer bij de F1 figureren?
@granlusso: Ach, het seizoen begint over een week, mag best wat mij betreft, allemaal voorspel !
@dawwg: het voorstel is ook verreweg het mooiste aan de F1. Wil je strijd en mooie races dan kun je beter overschakelen naar MotoGP. Hoe jammer ik dat ook vind.
@granlusso: kansloos wel ja. En die titel. Come on.
@willeme
Alsjeblieft, laat dergelijke non-items aan je mede-bloggers. Jij bent diegene die het niveau hoog moet houden, dit past niet bij je.
via Android app
Ik dacht hij komt uit de kast
@shadowbroker: Nee dat is Lewis…
via Android app
AB comeeeee on….! Zelfs AW heeft beter nieuws vandaag, bijvoorbeeld over een teaser van de Shelby Mustang GT 500.. ik weet dat AW van TMG is maar jullie lijken regelrecht aan de Story en Privé verbonden! Zo AB-verslaafd als ik ben klik ik zelfs natuurlijk op dit non-artikel.. gelukkig is het morgen zaterdag, ik hoop op een goede special @willeme! :)
@autodrop: je haalt Sanoma en TMG door de war. Verder ben ik het met je eens. Fijne avond.
via Android app
@prototypezero: joo verrek je hebt gelijk. my honest mistake.
Dikke prima, laat al die kinderen maar mooi dromen van F1. Hopelijk zit er een talentje tussen.
Gejank om een artikel dat roept om op geklikt te worden. Tenzij iedereen hier gaat betalen voor het lezen van AB is de lieve redactie dus afhankelijk van advertentie-inkomsten. Die inkomsten krijg je alleen als meer mensen meer pagina’s zien. Dus twee mogelijkheden: we betalen allemaal; we zeuren niet om dit soort vrij komische berichten zonder extra info.

Ik betaal liever zodat de waarde scribenten meer mooie content kunnen leveren. Dat is AB namelijk waard, en die paar schamele euro per jaar is echt wel te missen.
@vonklausenburg: ieder moet dat natuurlijk zelf bepalen, maar je kunt je serieus afvragen of AB het nog waard is. Het niveau is de laatste jaren echt gedaald. Ook bij de video’s trouwens. Teveel hetzelfde slappe geouwehoer, te weinig inhoud. Het irriteert. Niet alleen bij mij, want je leest het steeds vaker in de comments. Ik denk dat veel bezoekers hier nu nog komen uit gewoonte, niet omdat ze van hun stoel geblazen worden door de kwaliteit van de content.
@poes: Lees dan niet meer en ga weg. Ga naar AW. Nee, serieus. Het maken van filmpjes, het schrijven van een mooie analyse of een prachtige special is niet gratis. Dat niveau is er echt wel, maar moet worden afgewisseld met luchtig gezwets omdat er dan reacties op komen of veel clicks op de link zijn. Zoals ik al hierboven stelde: dat is nodig om juist de interessante zaken te kunnen financieren. Heb ik geen moeite mee. En ik heb ook geen moeite met af en toe lekkere clickbait of nutteloos artikel, zo werkt de online media nou gewoon.
@vonklausenburg: Volledig mee eens!!
via Android app
@vonklausenburg: ik begrijp dondersgoed wat je zegt en ben het deels met je eens. Betalen voor AB zou niet eens zo gek zijn maar ik merk wel dat die behoefte er bij mij steeds minder is omdat er steeds meer non-artikelen zijn. Het een houdt het ander een beetje in stand. Let wel, ik heb respect voor de heren van de redactie want ze voorzien mij wel van mijn dagelijkse behoefte aan autonieuws. De liefde deel ik dus maar zoals in iedere relatie staat eerlijkheid voorop.
Maar hij houdt wel van Audi interieurs ..
Seizoenen vergeleken:
Vettel.
1. 2006: testrijder op 2 vrijdagen bij 2 races (P1 in 3 van 4 verreden trainingen)
2. 2007: is nog 2 races testcoureur, mag 8 races rijden en haalt eerste punten (in zijn eerste race)
3. 2008: rijdt zijn eerste volle seizoen voor Toro Rosso en wint een race (na 22 GP’s gestart)

Max.
1. 2014: testrijder op 3 vrijdagen bij 3 races
2. 2015: vol seizoen coureur; haalt net als Vettel eerste punten (in zijn tweede race)
3. 2016: wisselt naar RB en wint zijn eerste race (na 24 GP’s gestart)

Tot dusver lijken ze redelijk gelijk op te gaan; al geef ik Vettel het voordeel omdat hij veel minder reed. In de jaren hierna zie je pas echt het verschil:

Vettel:
4. 2009: overstap naar RB en 2de in het WK met 4 overwinningen
5. 2010: wereldkampioen
6. 2011: wereldkampioen
7. 2012: wereldkampioen
8. 2013: wereldkampioen

Max:
4. 2017: 6de in het WK en 2 overwiningen
5. 2018: ???
6. 2019: ???

Conclusie: Vettel was een veel groter talent, maar dat lijkt iedereen altijd te vergeten. Om over Hamilton maar niet te spreken.

– Pakte eerste race een 3de plek
– Pakte zijn eerste seizoen P2 in het WK
– Werd in zijn tweede seizoen wereldkampioen

Al is Hamilton minder vergelijkbaar, omdat hij direct bij een topteam startte.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).