Tesla verstopt easter egg in Model Y uitnodiging

Auteur: , 17 Reacties

De Amerikaanse autofabrikant heeft een reputatie hoog te houden.

Tesla verstopt easter egg in Model Y uitnodiging

Tesla is één van de weinige autobouwers die gimmicks verzint waar je een glimlach van krijgt. Moet het wel je humor zijn natuurlijk, niet iedereen kan scheten latende richtingaanwijzers of ATARI-games op het scherm in de auto waarderen.

Over enkele dagen is de onthulling van de Model Y. Tesla zou Tesla niet zijn om een onschuldig geintje te verstoppen in de verstuurde uitnodigingen naar genodigden. Onder andere tech-YouTuber Markass Marques Brownlee heeft zo’n uitnodiging gekregen om de onthulling live bij te wonen in Hawthorne, Californië.

De videomaker viel iets op aan de teaser van de Model Y. Door het teaserplaatje te downloaden en deze helderder te maken komt er een verborgen boodschap tevoorschijn. Op de plek waar normaal gesproken het kenteken komt, heeft Tesla de woorden ‘Nice Try’ verstopt. Daarmee laat het merk wederom zien dingen net even iets anders te doen dan de meeste traditionele autofabrikanten.

De Model Y zal het vierde model worden binnen de lineup van Tesla. De nieuwe elektrische auto deelt ongeveer 75 procent van zijn componenten met de Model 3. Uit de teaser kan opgemaakt worden dat ook de koplampen overeenkomen met die van de Model 3. De EV zal ongeveer 10 procent groter zijn dan een Model 3 en 10 procent meer gaan kosten in aanschaf. De compacte crossover moet een interessant alternatief worden voor wie de Model X te groot en/of te duur is.

UPDATE 15-03-2019: het is officieel, dit is de Tesla Model Y!17 reacties

Net als die eastern eggs in de kwartaal rapportages.
@rulefollower: Altijd die oosterse eieren weer!
@mopar: weer wat geleerd.
Ik wil niet lullig zijn maar je valt een beetje in herhaling Elon.
‘Door het teaserplaatje te downloaden en deze helderder te maken’

Kan mij niet aan de indruk intrekken dat Tesla naast de uitnodiging nog een berichtje meestuurde om te vertellen dat ie het plaatje toch zeker even helderder moest maken..
@bakingmynextbenz: onttrekken 🙈🙈
@bakingmynextbenz: Beter dan aftr… Laat maar.
@weijs: wat is er mis m.. eh laat ook maar
@bakingmynextbenz: de meeste Tesla kopers zijn geen oude digibeet mannen, dat iemand met brightness zou proberen de contouren te kunnen zien lijkt mij obvious
Bliksem, wat een schavuit!
Haha mooi. Overigens heeft hij ook aangegeven TOCH niet echt veel winkels te sluiten.. Af en toe moet hij eerst nadenken en laten goedkeuren voor hij een plan heeft.
Las net dat alle Tesla’s 3% duurder worden omdat ze toch niet alle showrooms sluiten, dat is pas een easter egg.
@thomasthomas: Det is een nieuwe in the industrie. Variabele pricing, gebaseerd op de fuck ups van de week ervoor worden autos 3% duurder of goedkoper elke week.

Wat een rotzooi daar bij Tesla. Geweldig.
Ah, dus ieder interieurdeel dat bij de eerste aanraking loskomt is geen fout, dat is gewoon een leuk grapje. Goed om te weten!
@mgmgb: je loopt een beetje achter, zelfs windows heeft geen blue screens meer
@thierryvth: win-watte?
@thierryvth: Er is nog altijd meer aan een auto dan alleen de software. Die is bij Tesla inderdaad dik in orde. Jammer dat het fysieke deel van de auto vrij matig in elkaar zit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).