Verstappen wil vier wereldtitels voor zijn dertigste

Auteur: , 12 Reacties

Ambities zijn er om te verwezenlijken.

Verstappen wil vier wereldtitels voor zijn dertigste

Al sinds zijn dominante raceweekenden in karting wordt Max Verstappen bestempeld als een toekomstig Formule 1-kampioen. In de afgelopen jaren, zowel tijdens zijn Toro Rosso- als Red Bull-dagen, heeft de getalenteerde Nederlander meer dan waargemaakt waarom men dit zo veelvuldig over hem roept. Nu kunnen de pers, de fans en zijn critici nog zoveel beweren, de vraag is natuurlijk hoe Max zijn eigen toekomst inschat.

Wel, dankzij Sky Sports F1 weten wij nu hoe Max zelf denkt over zijn toekomst in de Formule 1. Het Britse nieuwsmedium sprak dit weekend met Max en tijdens het interview liet de vandaag 21 jaar oud geworden Verstappen zijn kijk op de komende jaren horen.

Allereerst gunt Verstappen zichzelf en het team nog de tijd om voldoende progressie te maken. Verloopt alles volgens plan, dan kijkt de Nederlander over ongeveer twee jaar naar een compleet pakket waarmee de concurrentie verslagen kan worden. In de jaren daarna moet het vervolgens gebeuren.

“Hopefully in two years’ time we will have the whole package together. Then I’ll be more or less 23, so then we have another six, seven years to win championships. So hopefully around four. I hope, that would be nice.”

Uiteindelijk zal het hem veelvuldig beloofde succes volledig liggen aan de manier waarop de samenwerking tussen Red Bull en Honda verloopt. Blijkt Honda inderdaad niet goed mee te kunnen in de ontwikkelingsstrijd, dan zal Red Bull net zo snel weer een punt willen zetten achter het huwelijk. Verstappen zal dan een ander team moeten gaan zoeken, zoals viervoudig kampioen Sebastian Vettel eveneens deed in 2015, toen hij naar Ferrari vertrok. De tijd zal ons leren welk team er op dat moment bereid is om de Nederlander een stoeltje te bieden.12 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Ach ja zou nieuwswaardiger zijn als hij dat niet zou willen. Nog al welletjes dat hij ambities heeft.
Tuurlijk wil hij dat en met hem de rest van het veld..
Hij kan dat nog zo hard willen als hij wil, het hangt niet alleen van hem af of dit zal geschieden.
Heel Nederland zal op zijn kop staan als hij 1 wereldtitel weet te verwezenlijken. Laten we daarmee beginnen. Babysteps, babysteps…
Met een beetje geluk en skills lukt dat wel, maar moet hij in een dominante team terecht komen. Beetje zoals hammilton bij merc.
Proficiat Max, ik wil zo veel… I wish I was a little bit taller
I wish I was a baller
I wish I had a girl who looked good I would call her.
I wish I had a rabbit in a hat with a bat
and a six four impala.
Het zou zelfs voor zijn 25ste al kunnen, beginnend volgend jaar.
Ik wil de lang verloren zoon zijn van meneer stroll, dan rijd ik ook volgend jaar mee. (Ben bang dat ik niet op een snellere manier in een f1 auto kom te zitten)
@maferick74: Het kan sneller: koop een game computer/console…
Ik zou wel sex met een Zweedse tweeling willen hebben, maar dat zal wel net als de opmerking van max een droom blijven
Ik wil bowlen….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).