WWE-ster John Cena stapt de ring in met Ford

Auteur: , 13 Reacties

Are you ready to rumble?!

WWE-ster John Cena stapt in de ring in met Ford

Wat eens een zorgeloos huwelijk had moeten worden stevende al gauw af op een pijnlijke breuk. Nadat John Cena zich had aangemeld voor het kopersprogramma van de Ford GT werd hij geselecteerd om de puike bolide aan te schaffen. Zoals we in ons eerste artikel hadden laten zien, maakte hij er zelfs een lovende video over. Enkele weken later verkocht de onzichtbare man zijn GT echter met dikke winst.

Waar het flippen van dergelijke auto’s even goed in het verkeerde keelgat schiet bij merken als Porsche, is Ford een van de weinige die ook daadwerkelijk actie onderneemt. De Amerikanen lieten al eerder weten de WWE-ster aan te willen klagen, maar daar heeft Cena blijkbaar wel oren naar. Volgens hem stond er niets in het contract dat hem verplichtte zijn Ford GT twee jaar lang in bezit te houden, dus daagt hij ze uit het te proberen.

Hoewel hij eerder aangaf alle begrip te hebben voor het standpunt, is Cena niet klaar om toe te geven aan de eisen van Ford. De autofabrikant eist als schaderepatatie dat hij elke cent die hij aan de Ford GT heeft verdiend terugbetaalt. Mochten Cena’s claims kloppen, dan komt Ford niet alleen over als zeurkous, maar kunnen ze blijkbaar ook geen papierwerk invullen.

Bron: TMZ Sports13 reacties

Als ze niets op papier hebben wens ik ze bij Ford veel geluk.

Langs de andere kant is het wel spijtig dat hij het enkel deed voor de winst. Maar bon het blijkt maar weer dat het veelal gaat om geld te verdienen en niet die prachtige wagens als daily te gebruiken.
@royaledeluxe: iemand die een investering doet met het doel winst te maken, vind ik niet spijtig.
Wel dat fabrikanten een product slechts aan een select gezelschap te koop aan bieden, dat bevordert klassenmaatschappij.
Zonder deze selectie zou ik dat flippen overigens minder accepteren (ticket doorverkoop voor concerten vind ik wel spijtig)
@hehe: Inderdaad, de ‘gewone medewerker’ is toch ook een mens. En is niks minder of meer dan iemand die populairder is…
@shadowbroker: John Cena is ook gewoon in loondienst, en ik weet niet of je hem wel eens op tv ziet maar hij wordt alleen maar uitgefloten, dus wat zeur je nou..? ;)
John Cent
Normaal kosten auto’s geld, hij heeft er even mee kunnen spelen en verkoopt hem door met winst, ideaal toch. Ik denk dat wij op AB dat allemaal wel willen
Meer de schuld van autofabrikanten. Maak gewoon geen beperkte oplages. Begin met een paar honderd en maak de rest op aanvraag.Niemand die nog winst kan maken. Tenzij binnen 30 jaar of zo…
Alsof die man het geld nog nodig heeft
John Wie? Onbegrijpelijk dat dit anabooltje überhaupt werd toegelaten tot het koopprogramma.
@maarten020: Dit ja
@maarten020: dan weet jij niet hoe groot de wwe is in de VS. Dan zou je het wel snappen namelijk.
@rolov: Amerikanen houden wel van een beetje amateur toneel ja
Oude koe….stond al eerder een artikel op AB….met dezelfde nieuwswaarde.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).