Zweedse RDW durft Trump te trolleren

Auteur: , 31 Reacties

Kijk maar uit stelletje Scandinaviërs, dadelijk doet hij nog een bod op jullie land.

trump

Donald Trump is een man die vriend en vijand met elkaar verenigt. Tenminste, als zowel vriend en vijand geen fan zijn van Donald Trump. Maar goed, de vastgoedbons mag dan controversieel zijn, het blijft wel de leider van een land dat wij al Europese goegemeente als een oude bondgenoot beschouwen. Zodanig zelfs dat we onze eigen legers decennialang op een dieet hebben gestuurd, wetende dat het enorme wapengekletter van de Amerikanen gekkies en commies uit het Oosten toch wel neer zou slaan, mochten zij richting deze contreien willen oprukken.

Desalniettemin heeft de Zweedse staat er een stokje voor gestoken dat een van haar onderdanen rond ging rijden met een kentekenplaat waar ‘TRUMP’ op te lezen zou zijn. Volgens de Zweedse RDW zou deze gepersonaliseerde plaat namelijk ‘aanstootgevend’ zijn, zo bericht Associated Press. Misschien ligt Trump wat minder goed in Scandinavië nadat hij laatst een hilarisch bod op Groenland deed. Of nadat hij zich bemoeide met de rechtszaak omtrent rapper A$AP Rocky in Zweden. Of omdat Volvo dikke importheffingen moet betalen voor de in China gebouwde XC60jes.

Hoe dan ook, het blijft een opvallende move van de Zweden, die natuurlijk ook is opgevallen in Amerika. Inmiddels zijn ze dan ook teruggekrabbeld als Nico Rosberg na het uiten van licht kritische opmerkingen aan het adres van Max Verstappen. De autoriteiten claimen inmiddels dat de vanity plate niet is afgekeurd omdat die aanstootgevend zou zijn, maar puur omdat men alle politieke referenties op kentekenplaten wil vermijden. De aanvrager van de plaat vindt het allemaal wel best, volgens hem was de aanvraag namelijk toch gedaan in een dronken bui. Daarmee is de storm in een glas water weer voorbij. Tenminste, totdat iemand een foto maakt van die Zweedse plaat waar wel gewoon ‘OBAMA’ op staat…31 reacties

Obama is niet meer officieel in de politiek wereld actief veronderstel ik? Dus DOEN! 5euro voor de 1ste Belg die het durft
@tortuga: Pol Pot is niet meer actief, Stalin ook niet… maar toch verwacht ik niet dat men staat te juichen als je aangeeft met een dergelijke naam op je kentekenplaat te willen rondrijden.
@vaakbenjetebang: mensen met zelfde initialen zoals SS of ISS zijn ook toegestaan
@tortuga: international space station lijkt me geen probleem toch?
Een ‘trump’ is ook gewoon een troef letterlijk vertaald. Als ie die plaat op een hardcore rally auto zet en tijdens een rally wedstrijd met een andere auto het niet kan winnen kan ie altijd nog zeggen: “I have a Trump car!” En dat is dan heel flauw, maar eigenlijk wel geinig.
@nietcreatief: moet dat dan niet zijn: I have a Trump carD?
@bara: Voor de volledigheid wel, maar dan help je de pun om zeep.
Beetje in de categorie: “I told a lot of puns trying to make people laugh, but no pun in ten did.”
@nietcreatief: ik vind je woordgrappen niet bij je nickname passen 🤔
@stalensnuitje: beter goed gestolen dan slecht bedacht
Wilde vast laten zien hoe rijk hij wel niet is en als je in Zweden dronken weet te worden, ben je ook echt rijk
@hehe: of een slapjanus die snel dronken wordt.
Binnen het EU beleid: Waarom rijden we nog steeds met gele platen rond met grote blokletters? Je zou verwachten dat we binnen de Sovjet EU allemaal dezelfde soort platen hebben.
Zweden kan zich beter op haar eigen problemen. Begin steeds meer de gevolgen te zien van hun weg-met-ons politiek van de afgelopen jaren. Mooi is dat.
Verder respect voor Trump. Geen oorlog gestart, China onder druk gezet om zich minder crimineel op handelsvlak te gedragen, Amerikaanse economie loopt lekker en de democraten zijn diep gefrustreerd.
Goed bezig, de MAGA-master.
@kempenaer: Ik noem hem dan ook de vredes-president. En protectionisme is soms hard nodig om je land er weer bovenop te krijgen. Orange man bad.
@kempenaer: inderdaad, Trump is gewoon een top president. Beter dan die slappe zak die ervoor zat.
@kempenaer: volledig mee eens, die man verdient een nobel prijs voor de vrede. Fantastische man!
Eigenlijk zijn we gehersenspoeld door de Amerikaanse marketing machine. De polen, britten, canadezen en russen hebben meer gedaan voor de bevrijding dan de amerikanen. Alleen hebben daar niet te koop mee gelopen. Vervolgens hebben de amerikanen de russen gedemoniseerd om ons bang te maken. En dat is vrij makkelijk met inwoners die net wo2 achter de kiezen hebben. En na 5 jaar gelooft iedereen daadwerkelijk dat de amerikanen ons bevrijdt hadden. Vervolgens ga je de bange mensen militair materieel verkopen en leen je ze geld om te wederopbouwen. Maar dat geld is niet voor huizen maar voor lockheeds. En als je de prins omkoopt helpt het natuurlijk beter. En dan ga je alle landen verenigen onder een clubje want iedereen vind het prettig om bij een clubje te horen. Je moet wel 10% van je bnp ophoesten als lidmaatschapsgeld en dat moet je wel uitgeven aan amerikaans spul…

Dus dat de russen deze kant op kwamen heeft er juist voor gezorgd dat we nu ook in een jeep mogen rijden ipv vw of porsche.
@schuimbekje3: ben ik niet met je eens. Kijk eens naar de impact van de Amerikaanse industrie gedurende ww2 denk hierbij aan de liberty schepen, tanks etc. Heeft allemaal bijgedragen aan de bevrijding.
@schuimbekje3:
Geen idee of we gehersenspoeld zijn na de oorlog door de Amerikanen, maakt ook niet uit, feit is dat Nederland heden ten dage één van de rijkste landen ter wereld is en dat we dat mede aan de Amerikanen te danken hebben. Verder mogen we blij zijn met de Amerikaanse veiligheidsparaplu waar wij onder leven, de Russen en Polen hadden in de koude oorlog hele vervelende plannen voor ons landje is onlangs bekend geworden. Zie de hier de kaart waar ze atoombommen wilden gooien.

https://fransdejonge.com/wp-content/uploads/2006/08/1970-polish-invasion.jpg
@schuimbekje3: De Russen vertegenwoordigden een totalitair regime en waren zelf aanstichters van de Tweede Wereldoorlog met het sluiten van het Molotow-Ribbentrop pakt. Annexeerden de Baltische landen, annexeerden Bessarabië en vielen Oost-Polen binnen toen het politiek opportuun was. Vervolgens was het de beurt aan Finland. Het nieuw gewonnen grondgebied werd gezuiverd en uitgemoord.

De ‘bevrijding’ was nog mooier, half Oost-Europa werd verkracht. (meisjes van 8 tot oma’s van 80) De concentratiekampen snel weer in bedrijf genomen. Meer dan veertig jaar heeft de helft van Europa mogen zuchten onder het juk van deze ‘bevrijders’.

Zie de alliantie met de Sovjets als een noodzakelijk kwaad, ze bevrijders noemen getuigt van een misdadige naïviteit.
@schuimbekje3: ergo kapitalisme vs. communisme, dat is niet specifiek inherent aan 2-3 landen te koppelen
AK47 werd ook al afgewezen
Jensen.nl
Duidelijk een Zweedse ambtenaar met een zware vorm van Trump Derangement Syndrome.
En heel de wereld doet alsof Trump weer iets doms aan t doen is door voor te stellen Groenland te kopen terwijl al meerdere Amerikaanse presidenten dit hebben geprobeerd. Truman was de eerste maar ook Obama heeft ooit een bod gedaan. Vreemd dat daar toen geen ophef over werd gemaakt.
@jackass266: De beroepshaters zijn tegen Trump ook al poept hij goud.
Zweden zelf gaat compleet naar de knoppen door het (ontbreken van) immigratiebeleid, maar men heeft daar wel de mond vol over Trump.
Wie durft een Kennedy- kenteken voor z’n ouwe Lincoln aan te vragen?
Hadden wij hier en in Europa maar een Trump
Kan dromen en verlangen naar dat moment
En daarom doet de RDW niet aan gepersonaliseerde kentekenplaten. Wat een gezeur..
Trolleren? Ik dacht dat we na het owneren in de titel van een ander artikel wel klaar waren met deze semi populaire schrijfstijl. Het slaat nergens op en het heeft net als het artikel geen enkele nieuwswaarde.
@volvod5: sorry maar, nieuwswaardig?!
Dit is autoblog! Als er geklikt kan worden, wordt het gepost. Als het reacties op roep en maar enigzins in de verste verte gekoppeld kan worden aan iets met wielen, wordt het gepost. Nieuws is bijzaak.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).