Dit is de dikste Audi Q8 tot nu toe

Auteur: , 23 Reacties

Het is niet bepaald een muurbloempje.

Het is eigenlijk heel erg vreemd. De BMW X6 en GLE Coupe kunnen maar moeilijk de handen op elkaar krijgen. Als we hier kijken in de comments, tenminste. De auto’s zijn enorm succesvol. Voor BMW en Mercedes zijn de X6 zeer lucreatief.

De ontwikkelingskosten zijn nauwelijks hoger dan bij een vergelijkbare X5 of GLE, evenals de kostprijs. Maar de twee fabrikanten kunnen wél aanzienlijk meer geld vragen voor zo’n ‘coupé SUV’. Het vreemde is dat de Audi Q8 wel kan rekenen op positieve reacties. Hoe dat komt is niet, weten we niet zeker, maar het zou kunnen doordat de daklijn minder vlak afloopt dan bij de X6 en GLE, de Q8 iets minder potsierlijk oogt.

Lumma CLR-8S Audi Q8 '19

Mocht juist een lompgrote en opvallende SUV wensen en juist de Q8 te weinig visuele impact vind maken, is er een oplossing. Die mensen kunnen namelijk aankloppen bij Lumma. Deze firma staat bekend om hun nog uitbundige bodykits. Dat is bij hun laatste project op basis van de Audi Q8 niet anders. Ze hadden al wat renders de wereld ingeslingerd, nu is de auto daadwerkelijk ‘in het echt’ onthuld. Het team van Horst Lumma hebben een aerodynmiasch pakket ontwikkeld waarmee je goed kunt onderscheiden ten opzichte van de standaard Audi Q8.

Lumma CLR-8S Audi Q8 '19

Je kan de look van de Lumma Q8 afmaken met een setje velgen van Lumma. Er zijn twee opties. Het begint met de ‘LX’ velgen. Deze zijn 22″ groot. Voor liggen er 285/40R22 banden onder. Achter zijn deze banden 325/35R 22 groot. Maar het kan een stuk extremer. Het ‘RS’-wiel is namelijk 24″ (!) groot. De bandenmaten zijn bizar te noemen: 295/30R24 voor en 355/25R24 achter. Alle onderdelen zijn per direct te bestellen.23 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Nu lijkt het nog meer op een auto zonder voorkant.
@dare2think: welnee! Zoals je Duitsers zeggen: Alles hat ein Ende, nur die Wurst hat zwei! 👍🏻
Voor Q8 rijders welke eigenlijk een Urus hadden willen hebben?
Ziet er niet uit man. Doe die van Giel maar
@bloemhof010: denk niet dat Giel hem graag afstaat.
Wie is Giel trouwens?
@720s: een presentator van stuktv
@supercarboy: Wat is Stuktv?
@supercarboy: oh, die Giel. Laatste keer dat ik vrijwillig naar hem keek reed hij Suzuki Swift. Lucratieve business, dat vloggen/YouTuben.
Gatver….. Wat een draak van een ding zeg!
Hij is viiiiiieeeeessss Patrick!
Ik denk dat de Q8 (ook al is ie veel te groot en te zwaar) ergens nog wat weg heeft van een hot hatch. Het is meer “Scirocco” dan een echte coupe zeg maar. Misschien dat mensen dat toch wat meer waarderen. Als ik zou moeten kiezen, werd het ook een Q8.
Dikst verneukt ja tot nu toe.
Meteen de lelijkste ook
355/25R34 dan dus denk ik?
Vanaf foto 13 is de hood scoop er al van afgewaaid?
Wat een gedrocht.
setje winterbanden 2500? bah
Het is nu gewoon een lompe hatchback. Wel een dikke, dat dan weer wel
Die neppe uitlaten doen denken aan de uitlaten op de speelgoedauto’s van de Action…
Wat een lelijk hok.
Heel erg dik! En lelijk!
Als je hiermee rijdt heb je echt de verkeerde auto gekocht
Q8 Lumma Bocanegra

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).