Donald Trump president: wordt dit de nieuwe Beast? [updated]

Auteur: , 102 Reacties

The New York Times bericht zojuist dat er momenteel 95 procent kans bestaat dat 'The Donald' de nieuwe POTUS wordt. Terwijl alle beurzen lager openen en de Mexicaanse munteenheid door de vloer zakt vragen wij ons af: wat betekent dat voor 'The Beast'.

Trump

Net als in het geval van de Brexit dacht ‘de elite’ dat het allemaal wel los zou lopen en dat Manchurian Candidate Hillary Clinton uiteindelijk toch het presidentschap binnen zou angelen. Alles wijst er inmiddels echter op dat Donald Trump ‘The Hildabeast’ verslagen heeft. Aan hem nu de taak om het nieuwste hoofdstuk van Amerika’s ‘Manifest Destiny’ the gaan schrijven.

Om dat te gaan doen heeft hij echter wel een goede auto nodig. Gevoelsmatig had Hillary bij winst vooral veel baat gehad bij een beetje ordentelijke pantsering gezien de vele mullisha’s militante Amerikanen die bang leken te zijn dat Hillary hun wapens kwam afpakken. In het beloofde land is het tenslotte nog niet zo lang geleden dat er aanslagen gepleegd zijn op zittende presidenten.

Trump heeft daar natuurlijk ook mee te maken, maar lijkt toch te kunnen inzetten op wat meer swek. Dat hij daar wel van houdt blijkt uit het feit dat hij alles om zich heen het liefst de kleur goud geeft. Tevens heeft de ‘Orange-American’ in zijn leven een aantal dikke rides gehad. Nu Trump de nieuwe POTUS wordt, is het echter vooral interessant om te focussen op een nieuwe presidentiële limo.

Nou willen we The Beast niet meteen afschrijven, het is nog steeds een fantastisch fort op wielen, zelfs als het wel eens blijft haken over een klein drempeltje. Qua looks baseert de Cadillac One Presidential limousine echter nog op ‘ye olde’ Cadillac DTS. Deze sedan was de laatste erfgenaam van de Cadillac De Ville, een relikwie uit de tijd dat Cadillac nog dacht weg te kunnen komen met het bouwen van voorwielaangedreven V8-sloepen zoals de Allanté. Ook voor Cadillac, dat tegenwoordig gelukkig weer veel auto’s bouwt op RWD-platforms, is het dus tijd om een nieuw uithangbord te creëren. Misschien iets op basis van de CT6 (rijtest) bijvoorbeeld.

De vraag is hoeveel invloed Trump vervolgens opeist bij het ontwerp van de nieuwe limo. In het verleden nam hij al een voorschot op zijn presidentschap met de Trump Golden Series. Toen leefde hij nog in zijn eigen fantasie, maar nu heeft de realiteit die fantasie ingehaald. Inmiddels kunnen de bakens van zijn verbeelding dus weer wat verder verzet worden. Gouden lak lijkt wat dat betreft te simpel. Misschien een gigantische Escalade met een kroonluchter van de Trump Taj Mahal erin? Deel je eigen suggesties voor Donald, in de comments.

UPDATE 1: lees hier waarom Duitse autobouwers vrezen voor Trump.

UPDATE 2: check ook deze gave inhakers op de overwinning van Trump.

UPDATE 3: zoals oplettende lezer @edge al meldde in de comments zijn er reeds wat spyshots opgedoken van het nieuwe beest. Qua styling gaat de nieuwe limo lijken op de nieuwste Escalade en de CT6. De auto wordt gezien als een extra ‘bodyguard’ van de president en zal minder dan 5,50 meter lang zijn. Qua gewicht bereikt ‘ie door alle pantsering desalniettemin een gezonde 6.800 tot 9.000 kilogram. Dit is een schatting, want officieel doet fabrikant GM er geen uitspraken over. Onder de auto loopt een stalen plaat door die de inzittenden beschermt tegen bommen. De cabine is hermetisch afgesloten en daardoor bestand tegen een biochemische aanval. Het enige raam dat (een beetje) open kan is dat van de bestuurder.102 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Een zwarte dag…
@basv:

Zijn blanke dagen beter dan ??
@basv: Dat was het hoe dan ook geworden..
Flatje 500? Zo’n oude
Tja, of je hier nou zo blij mee moet zijn… Dit zijn toch wel de meest beroerde verkiezingen van Amerika sinds heel lange tijd. Donald Trump president van Amerika, gekte.
@viezefreddyw: Elk circus heeft nou eenmaal een maffe clown nodig!
@venividivici: Popov is helaas dood maar lang leve Trump?
@viezefreddyw: yup, wat een ellende… Nu ga ik maar eens slapen
@svenska_aeroplan_ab: De hele nacht op geweest voor het circus?
@viezefreddyw: Je hebt er verstand van, tijdens Obama zijn regeer periode is de grote midden klasse er 10 procent op achteruit gegaan, deze zwijgende meerderheid heeft nu zijn gelijk gehaald.
@toniominestrone: Wrong! Obama kon niks door de republikeinse senaats meerderheid. Net zo goed dat als Wilders minister president wordt dan komen zijn plannen ook niet door de eerste kamer!
@venividivici: Er staat geen onwaarheid in, er staat niet dat Obama dit heeft gekozen.
@venividivici: feiten meneertje! Feiten.
@toniominestrone: Zucht! Laat maar… ik ga het verder niet eens uitleggen!
@viezefreddyw: Onderschat nooit de kracht van een grote groep domme mensen..
Wat je er ook van vindt, deze uitslag past perfect in het historisch belangrijke jaar 2016. Over 50 jaar staat dit jaar in de schoolboeken (of de digitale variant dan).

Misschien is een gouden Cadillac wat voor Trump.
Wat voor auto het ook al worden; ik voel een JFK’tje aankomen…
@rijnooit: ik sluit dat ook niet uit.
@rijnooit: mag het hopen
@rijnooit: Eerlijk gezegd zou ik daar niet om rouwen
@dennisjuh95: domme opmerking
@aadzor: Want? Onderbouw dat dan eens.
@dennisjuh95: Met aadzor eens, erg domme opmerking. Hij is op een eerlijke, democratische manier gekozen, of je het nou eens bent met diegene of niet. Dat hoor je te respecteren. Het is een aanval op een heel land, dan wel niet op Westerse democratie in het algemeen, als democratisch verkozen leiders worden vermoord.
@medemblikker: mooie woorden. Maar is een echte democratie niet veel sterker dan dat? Als de leider vermoord wordt dan kies je toch gewoon een nieuwe leider?
Dat stoort me zo aan de Amerikaanse films als “Olympus has Fallen” waarin alles op alles wordt gezet om 1 persoon te redden. Niet omdat elke persoon de moeite van het redden waard is maar omdat die ene persoon toevallig de president is. Terwijl juist een gekozen politicus uiterst vervangbaar is, je kiest als democratie gewoon een nieuwe (of in de VS zit je de periode uit met de vice president).
Een president vermoorden getuigt niet van het respect voor het leven. En moet net als de moord op Joe the Plumber bestraft worden maar als een aanval op de democratie mag je dat echt niet beschouwen. Dat zou geen recht doen aan de kracht van de democratie.
@mashell: Dat vind ik dan toch een overschatting van de democratie. Mensen stemmen op een bepaald persoon omdat ze zijn/haar idealen interessant vinden en willen nastreven (ook al was dit in de VS nu sowieso twijfelachtig vanwege haat jegens de andere kandidaat). Dat is ook democratie. Voor veel mensen is dit niet afhankelijk van de partij maar van de persoon. Je impliceert dat deze persoon dan makkelijk vervangbaar zou zijn, maar daar ben ik het niet mee eens. Integendeel. Een voorbeeld dichter bij huis is de moord op Pim, waar uiteindelijk ook niet veel van zijn gedachtengoed is blijven hangen na zijn overlijden, mede door het gebrek aan een waardige vervanger. Voor sommige politici is er geen juiste vervanger om hetzelfde gedachtegoed door te voeren, waaronder ook Trump. Het is dus wel degelijk een aanval op de democratie.
@medemblikker: Het is inderdaad op een democratische manier verlopen inderdaad. Dat respecteer ik ook zeker. Heb namelijk nergens gezegd dat ik dat niet doe? Buiten het feit dat ik ook nergens gezegd heb dat ik de beste man dood wens. Ik zeg alleen maar dat wanneer zoiets gebeurd, ik niet slechter ga slapen.
@dennisjuh95: Je kunt het met iemands ideeën niet eens zijn, maar vermelden dat je z’n dood niet erg zou vinden, is niet nodig om te vermelden.
@granlusso: Maar hij mag wel zeggen over IS dat hij bomb the shit out of them. Met andere woorden bombardeer hele steden met alles en iedereen die er in woont.
Als hij dat wil doen heb je het over miljoenen doden waarvan 99,9% burger doden.
Mag je dat wel zeggen/uitvoeren?
@ronnys: Hey, we hebben er eentje van de Buzzfeed-generatie. Vanochtend je privilege al gechecked? Woorden zijn geen reden om geweld te gebruiken. Nooit. Als woorden je pijn doen, hebben je ouders je opgevoed tot een slappe drol. Deal with it.
@Jochempie: Bam! Zeg ze dat hier in Nederland maar eens. De Nederlanders met een migratie-achtergrond (komt dit nu ook in de Van Dale?) denken daar heel anders over.
@jochempie: Klopt dat woorden geen pijn doen. Waar zeg ik dat iets pijn doet?
Ik voorzie een probleem dat als hij snel een oplossing wil voor IS dat hij dan heel veel burger doden maakt. Dat zijn geen woorden, maar dat zijn doden. Is hij dan beter als “The Evil IS”?

Nee dan is hij net zo erg en moet volgens zijn eigen woorden dus uit geroeid worden. Dat zijn zijn eigen woorden. Als je als presidentskandidaat iets roept moet je ook over de gevolgen na denken.
Trump wil migranten het land uit. Hij is zelf een product van migratie mensen dus geef het goede voorbeeld en ga dan het land uit.
Maar hij is wat 1 ding voorspelbaar: hij beloofd gouden bergen, maar vooral voor zichzelf.
@ronnys: klinkt een beetje zoals de huidige Nederlandse regering en de daarbij behorende topambtenaren.
@str8six: Ik geloof nog niet dat er in Europa plannen zijn om gewoon hele steden in het midden oosten plat te gooien onder het mom waarschijnlijk hebben we daar de IS ook mee.
Dat is in WW2 gebeurt en dat verdiend geen aanbeveling.
Dat er oorlog is en dat er doden vallen spreekt voorzich, waar het mij om gaat is dat Trump zegt er snel een einde aan wil maken dat kan alleen door het halve land uit te moorden. Dat vind ik geen goede zaak.
Maar ook hier kijkt iedereen vooral naar eigen voordeel. Maar ook de kiezers krijgen steeds meer ik wil het beter hebben en laat de buurman maar dood vallen.

Wat echter problematisch is, naar mijn idee is dat door het duurder maken van buitenlandse producten het nog lang niet is gezegd is dat daardoor ook de kansarme het beter krijgen.
@ronnys: als jij daarop zegt dat ie ook wel dood mag ben je zelf geen haar beter.
@granlusso: Dat mag je niet nodig vinden inderdaad. Er is wel zo veel wat niet nodig is om te melden…
@rijnooit: Nee joh. De man krijg een impeachment procedure voor belastingontduiking/racisme/ontketenen 3e wereld oorlog/aanranding/weet uit veel. Dus komt er een president Pence.
@mashell: 3e wereld-oorlog.. Ben nog steeds benieuwd hoe die onzin de wereld in gepoept is.
@bartteeuwen: hij wil zo ongeveer de Navo opblazen, de Navo is een belangrijke oorlogsrem. Dus zo gezocht is dat het niet.
‘Toen leefde hij nog in zijn eigen fantasie’ – nou moet je me toch eens vertellen wanneer dat veranderd is?!
Als er nu ooit een voorbeeld geweest is van iemand die in een eigen fantasie-bubble leeft, en daar nog mee wegkomt bovendien, dan toch wel Trump!
@mout: Yup, en daar hoort bij: een gouden Dartz! Aladeen!
@mout:
Weleens van de EU gehoord?
Of Merkel?
SamsoM ?
@mout: iedereen die Hillary de winst al toeschreef, lees de Europese- en met name de Nederlandse media, die hebben in een bubbel geleefd! Hoe kortzichtig kun je zijn…
@str8six: ik zei dat net ook tegen de vrouw van mijn werkgever. “ja maar als je de filmpjes bekijkt” (van Nederlandse tv) begon ze…

Het is alsof je tegen een muur praat als je commentaar geeft op de berichtgeving hier. Het feit dat ik letterlijk geen goed of positief woord over Trump heb gehoord of gelezen in Nederland bewijst wel dat er iets niet klopt. Want de Trump die we in Nederland gezien hebben was echt nooit president geworden. Eigenlijk kan iedereen die het alleen in Nederland gevolgd heeft er geen zinnig woord over zeggen.
@lekbak: niets meer aan toe te voegen. Alles wordt met een NL’se filter getoond aan het volk en die slikken het als zoete koek. Men zou eens verder moeten kijken dan RTL en de NOS, je wordt echt niet zomaar president van de USA. Daarnaast zegt het feit dat men voor Trump heeft gekozen enorm veel over Clinton, maar daar spreekt men hier in dit land voor het gemak even niet over… Om nog niet te beginnen dat men in NL totaal geen idee heeft van hoe het verkiezingsstelsel in de US werkt.
@str8six: Nou, ik heb de verkiezingen nu een jaar gevolgd in de VS, en hier is de verbazing net zo groot als in de rest van de wereld. Werkt net als Brexit, mensen die voor Trump stemmen zijn doorgaans laaggeschoold of verkeerd geïnformeerd. Verder zegt de Drumpf electie veel over de Amerikaanse bevolking, dat mensen die propaganda geloven… Wat een vreselijk verachtelijk en vies figuur is die man. Maargoed, die populistische bullshit is tegenwoordig een globaal fenomeen.
@str8six: ik denk dat de meeste met een serieuze mening hierover toch op z’n minst ongeveer snappen hoe het daar werkt met stemmen. Dat hoop ik toch.
@lekbak: “Het feit dat ik letterlijk geen goed of positief woord over Trump heb gehoord of gelezen in Nederland bewijst wel dat er iets niet klopt.”
Dat slata natuurlijk nergens op. We horen elke scheet van Wilders. De man maakt zich compleet belachelijk met net zo radicale standpunten als Trump (ene programma op een A4tje) en is toch de grootste partij in de peilingen. Ukip in het VK, knettergek en van elke realiteitszin bevrijd. De Afd in Duitsland, zo instabiel dat je ze niet serieus kunt nemen. Maar bij een groot deel van de burgerij regeert de angst van het welvaartsverlies en dus trappen te toch in het populisme. En voor de helft hebben ze zelfs gelijk, er is een bedreiging van welvaartsverlies. We zijn rijker dan ooit, hebben dus ook veel te verliezen. De economische macht verschuift echter in snel tempo van west naar oost. Alleen dat de populisten daar dan de oplossing voor zouden hebben dat klopt waarschijnlijk niet.
@mashell: we horen inderdaad elke scheet van wilders en dat is nou juist het verschil met Trump. Daarbij is wilders totaal niet met Trump te vergelijken want wilders is een doorgewinterde politicus. Alleen daarom zal hij nooit het verschil kunnen maken.

Overigens ben ik het ook totaal niet met je eens dat wij rijker zijn dan ooit. We zijn al 8 jaar heel hard aan het dalen wat rijkdom betreft. Òòk ben ik het niet met je eens dat dat de oorzaak is dat mensen verandering willen. Die verandering is al ingezet door Fortuyn, en een aantal jaar voor de welvaartspiek. De oorzaak moet je zoeken in de hoek van het verliezen van onze cultuur door het teveel openen van grenzen. Van asielzoekers en gastarbeiders die adoptiearbeiders zijn geworden en “buitenlanders in Nederland” zijn tot de oosteuropeanen die hier massaal zijn komen werken en niet te vergeten. Niet te vergeten de eu met de bemoeizucht in bijna elke sector, die enorm verstikkend zijn voor het mkb.

Overigens allemaal onderwerpen waar de NOS zeer gekleurd over bericht. In de kleur van de politiek en het grote geld uiteraard.
@lekbak: ik heb het nog een paar dagen in de States gevolgd. Ook daar leek het alsof er geen weldenkend mens op trump zou stemmen….
Ik zal ‘m dan maar inkoppen:

Cadillac DTS superior coach
Het is gewoonweg weer bewezen, de amerikanen zijn het domste volk ter wereld, de keuze voor trump bewijst dat maar weer. Geef die man aub een cabrio, dan kan iemand zsm een jfk actie uithalen op die eikel
@spykerboy: Wij krijgen hier in Europa maar een fractie van het nieuws te lezen. En dan worden daar vervolgens de meest sensationele dingen uit gehaald die aanslaan op het gedachtegoed dat de journalist op ons wil over brengen. Wij krijgen daardoor een verknipt beeld over in dit geval, Donald Trump. Of Trump een goede keuze is weet ik niet. Dat moet gaan blijken over de komende 4 jaar.
Maar ik kan je wel vertellen dat de echte reden dat Trump gekozen is, dat ik die nog nooit in de media heb gelezen in Europa. Hij is gekozen omdat hij geen politicus is. De Amerikanen zijn die corrupte politici die hun land zo lang geleid hebben helemaal zat. En zij hopen dat hij hier wat aan kan veranderen. Dit is namelijk zijn belangrijkste campagne punt.

Of dit hem nu gaat lukken weet ik niet. Ik denk het eerlijk gezegd niet. Of hij de juiste president is voor de VS? Ik denk het ook niet. Maar dat gaan we zien de komende 4 jaar.
@kilum: wie zegt er dat ik alleen europeesche media volg??
@spykerboy: Wat staat er in de buitenlandse media dan?
@kilum:
Dat is ongetwijfeld de belangrijkste reden voor zijn verkiezing, maar als je zelfs maar de volledige debatten en een paar rally’s had bekeken, had je geweten dat het algemene beeld in de media behoorlijk klopt. En ook niet echt veranderd is de laatste 3 tot 4 decennia. Halve waarheden, grotendeels onwaarheden, intimidatie en eindeloze herhaling om de boodschap geloofwaardigheid te geven zijn de rode draad in zijn leven.
@macready: Dat kan, ik zeg ook nergens dat ik die debatten wel of niet gekeken heb. Ik zeg alleen waarom Trump gekozen is door het Amerikaanse volk. Iets wat veel Nederlanders niet begrijpen omdat wij maar een fractie van het nieuws krijgen van wat er daadwerkelijk beschikbaar is. Logisch ook. Dat de media niet meer objectief is tegenwoordig weten wij inmiddels ook allemaal. Kijk maar naar het verschil tussen de Telegraaf en de Volkskrant. Ik wil alleen maar zeggen dat we dus niet ons blind moeten staren op wat de media ons verteld over deze man. En hem gewoon over de komende 4 jaar gaan beoordelen.
@kilum: Het feit blijft dat hij inhoudelijk geen programma heeft en dus gekozen is om maar iets te veranderen. Dat vind ik echt bizar.
En het gelul dat de iPhone in USA gemaakt zou moeten worden, ik hoorde dat hij dan ongeveer 7000 euro zou gaan kosten.
@kilum:

Tikje kort door de bocht want ook in de VS zat vrijwel iedereen er naast. En dat is ook niet gek want zelfs objectief bekeken zijn dit soort verkiezingen heel lastig te voorspellen. Het belangrijkste staten aan de Westkust zijn meestal blauw, evenals de staten rondom New York aan de Oostkust, het centrum meestal rood en dan zijn er de onvoorspelbare swingstates. Die kunnen alle kanten op, zoals ook deze keer. Die onvoorspelbaarheid is ook nu weer onderstreept als je ziet dat Clinton wel méér stemmen in totaal heeft gekregen, maar minder gedelegeerden, vanwege de bekende grenslijntjes tussen diverse staten (waardoor bij hele kleine staten je stem tot 3 keer sterker meetelt, want minimaal 3 gedelegeerden, ongeacht bevolkingsgrootte).
Ook aan de vooravond van de verkiezingen waren hier en daar veel media van beide kanten het erover eens dat het alle kanten op kon gaan. Uiteindelijk heeft de boze en minder hoog opgeleide (slecths 10% van de Trump stemmers had beroepsdiploma/college degree) uit het centrum van de USA en de swingstates de doorslag gegeven, met name omdat er bij de Clinton aanhangers minder driftig is gestemd. Met andere woorden, een verschil in motivatie. Wel opvallend dat de boze stemmer met minder hoog/lager inkomen bij Trump beter af denkt te zijn, aangezien hij zijn vermogen met name aan deze groep heeft te danken. Hij heeft het over het gerugbrengen van The American Dream, maar die bestaat alleen/kan alleen bestaan bij gratie van de (groeiende) inkomensongelijkheid. Dus ten koste van de onderklasse en lagere middenklasse. Waarom? Omdat te veel bestedingsruimte voor die klasse leidt tot hogere prijzen, inflatie, afkalving van de rijkdom bovenin. Dat weet Trump als geen ander.
@kilum: “Wij krijgen hier in Europa maar een fractie van het nieuws te lezen.”
Gelukkig maar. Over de Amerikaanse presidentsverkiezingen krijgen we echter juist buitensporig veel te lezen en ze zien. Joumalisten die door het land trekken om een eigen beeld te vormen (waarom die pretreisjes voor de journalisten?). Verslaggeving uit de hoofdstad. Doen we dat bij de voor ons veel relevantere Franse presidents verkiezingen ook zo? Nee, de Amerikaanse verkiezingen zijn erg geschikt om nieuws over te maken. En dat gebeurt dan ook. Omdat het land met al z’n media producties ook bij ons de TV domineert voelen we er zelfs een connectie mee. We krijgen echt wel al het relevante en ook net niet relevante over de VS presidents verkiezingen mee.
@spykerboy: Volgens mij ben je met die reactie nog dommer. Verdiep je eens wat meer in de achtergronden en waarom die onvrede zo diep zit in de VS.
@spykerboy: Heb je toevallig ook de verkiezingsprogramma’s van Clinton en Trump gelezen? Achter al die populistische uitspraken van hem gaat gewoon een prima verkiezingsprogramma schuil. Om dan voor een JFK-scenario te vragen gaat mij wat ver.

Bovendien zit je dan met Pence als president opgescheept, iemand die qua gedachtegoed nog rechtser dan Trump is. Als Trump je al niet aan staat, moet je Pence al helemaal niet willen.
Oh Jezus…kan me geen reet schelen wat ie met Amerika doet, ik wil die gast niet in dezelfde kamer hebben als Putin.
@janmetdelangeachternaam: Nee, Obama is goed met constant uitlokken van Rusland. Als er iemand rust kan creëren op dat vlak, dan is het Trump wel.
@janmetdelangeachternaam: U kijkt duidelijk teveel staatszender NOS.
Ik denk dat Trump een tank als presidentiëel voertuig neemt.
@leaper035t: met adelaar als hood ornament? Murica
Och, het winnen van de verkiezing van Trump is niet gebaseerd op diens kwaliteiten, maar eerder op de ontevredenheid van de gemiddelde Amerikaan en het is het wantrouwen jegens de ‘poitieke’ elite die het land verkwanseld hebben.
Vergeet niet dat de Amerikaanse staatsschuld sinds Obama verdubbeld is.
Obama zal de boeken ingaan als een slechte oresident, een geweldige redenaar, de man met de perfecte slogan ‘yes we can’ om er vervolgens niets van te breien.
Hoe Trump het zal gaan doen is koffiedik kijken, ten tijde van de verkiezing van Ronald Reagan
was heel links gutmensch Europa sceptisch omdat de media verwachtten dat alle atoomwapens geactiveerd zouden worden.
We weten allemaal dat het anders is gelopen.
Veel hangt namelijk af van de adviseurs van de toekomstig President.
Ik begrijp de Amerikaan ergens wel, Clinton zou min of meer dezelfde lijn voortzetten, en dat zijn de mensen zat.
Ik was voor geen van deze kandidaten, ik zag meer in de oude wijze Bernie Sanders
Ow, Trump was en is absoluut geen prettig zakennan, vraag dat maar aan Amels jachtwerf in Makkum
Dat hij dit ondanks een enorne tegenstand en weerzin uit eigen Republikeinse gelederen heeft gewonnen, zegt eigenlijk alleen maar hoe de Amerikanen het politiek establishment zat zijn !
A new Caddy for the president!
@desjonnies: Ik las het begin van je verhaal en ben maar gestopt. Je snapt er werkelijk geen hol van! Het land is verkwanseld omdat die Republikeinse varkens in de senaat het Obama onmogelijk hebben gemaakt om ook maar iets te kunnen veranderen! Dat zal nu dus wel anders worden, maar of die narcistische clown nou de juiste beslissingen gaat maken… ik betwijfel het sterk!!
@venividivici:
Blij dat jij het wel snapt.
Koekje?
@desjonnies: Nee geef mij maar zo’n negerzoen
@venividivici: een typsische verliezers reactie. Jammer dit, het lijkt de linkse-elite wel. Die zeggen ook altijd dat iedereen die niet hun gedachtengoed deelt er geen hol van snapt – voorlopig liggen de feiten anders. Typisch.
@str8six: De toekomst zal het uitwijzen ;-)
@desjonnies: Mijn hemel vent jij begrijpt er idd bar weinig van, precies wat veni zegt.
@bofkont:
Van jou zie ik dit als een compliment!
@desjonnies: vooral denigrerend doen als het een beetje serieus gaat worden , verdiep jij je nu maar in oude wagentjes want van politiek heb je weinig kaas gegeten.

Ik zeg niet dat ik blij met Trump ben, maar zou me eens verdiepen gaan waarom juist deze man heeft gewonnen, pure onvrede over de zittende linkse kliek, Europa zie je overal dezelfde tendens.
@bofkont:
Ik weet niet hoe jij leest, maar dat bedoel ik juist met mijn betoog, het falen van het politieke establishment.
Over de gehele linie.
En het geblèr van de media: 80% van de verkiezingsbeloftes hadden beide kandidaten nooit waar kunnen maken er komt geen muur bij de Mexicaanse grens en geen importheffing.
Ik moet alleen ontieglijk lachen over iedereen hier die door deze verkiezingsuitslag een slechte of zware dag heeft.
Want niemand weet hoe de man zal zijn als president , dat weten we pas over 4 jaar
@desjonnies:

Klok en klepel…

In China is over dezelfde periode de schuld verdrievoudigd, in Europa gemiddelde ook met 60% toegenomen. Iets met wereldeconomie enzo en een poging gigantische infrastructurele achterstanden en leemtes in de meest basale sociale voorzieningen in te halen.

Om dan Bernie als beter alternatief aan te dragen is ergens we aandoenlijk maar getuigt van weinig realiteitszin en financieel inzicht. Prachtige ideeën maar als die doorgang hadden gevonden was de ballon van de staatsschuld nog binnen zijn termijn ontploft.
@desjonnies: De berichten die ik hoor over Trump is dat hij nog veeeel meer schulden gaat maken.
En import heffing op goedkope chinese producten, wie heeft daar het meeste last van? Precies de lage en midden klassen.
@desjonnies for president.

Ik zat al te broeden op een fanatieke reactie maar dat hoeft al niet meer.
Vandaag is het 9-11. Het is een complottheorie!
@rick-dos: Sterker nog het is een complot… #koffietijd
@Rick-dos: Inderdaad haha. Scherp!
@rick-dos: wat heeft de Porsche 911 er mee van doen?
@autoblog @nicolasr @mauritsh @casperh redactie iemand???
Maak hier een lezersvraag van: wat raden jullie Trump aan als vervanger van de beast?
Tja, een leopard 2 misschien? Goud uiteraard.
Beetje jammer dat er op een autoblog comments zijn die hopen op een JFKtje, voor een aanstaande president.
Dan ben je eigenlijk best wel een triesteling, ongeacht je politieke voorkeur of wat dan ook.
Misschien moet Autoblog zich een beetje afzijdig van politiek houden, mensen kunnen zich blijkbaar niet gedragen.
@hahaha: Bedankt :)
@dennisjuh95: Eens, bewaar dat soort reacties maar voor dumpert. Belachelijk dat mensen het überhaupt durven te typen.
@hahaha: Een mening is een mening en dat moet kunnen, al zijn ze soms wat dom.
@hahaha: jij gunt het Trump niet vreemd te gaan met een Marilyn Monroe achtig lekker ding?
Donald hoort gewoon in een Duckatti 313 te rijden.

Punt.
Iets met tralies en een goed slot…
Ik zal eens wat zeggen, we zullen wel zien hoe ‘ie het doet. De soep wordt nooit zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Wellicht valt het erg mee.
Ik weet wel een goeie voor hem. Een Lincoln Continental Mk3, in open uitvoering graag, met Melania op links.
Obama is een van de weinige presidenten geweest van onbesproken gedrag. Dat kun je van deze twee niet zeggen. Uit armoe had ik toch liever Clinton gehad. Die ander is namelijk niet helemaal geestelijk volwaardig.
MURRICAAA!!! Heerlijk dit! Een dikke vette middelvinger naar de huidige politiek! Alle azijnpissers zijn nu acuut de mond gesnoerd. Nu maar eens kijken of Trump voor elkaar kan krijgen wat hij gezegd heeft.
Ze beloven van alles voor de verkiezingen waar ze later niks van waarmaken. Overal hetzelfde.Kijk maar naar önze”eigen Rutte.
@alfarobert: Nee, nee, nee, ze beloven niks. Ze vertellen alleen hun wensenlijstje.
Net als de lange brief die wij elke augustus naar Sinterklaas sturen: “Lieve Sinterklaas, ik wil graag een Porsche 911, een BMW M4 of een AMG GT”. Maar uiteindelijk krijg je toch weer gewoon een paar sokken. Als je geluk hebt met een BMW logo.
* Mompelt iets over auto’s! *
Zo’n Ye Olde Cadillac als op de topicfoto blijft zo heerlijk. Hoop er eentje later te bezitten…

Tot die tijd: dromen en mijn beste beentje voorzetten (nedelands blijft toch moeilijk) tijdens t lessen.
Om het even on-topic te houden, de nieuwe Beast wordt wederom een Cadillac. Ditmaal qua uiterlijk gebaseerd op de CT6, Escalade en de rest van Cadillacs nieuwe designtaal, maar onderhuids natuurlijk totaal anders om aan de POTUS-level bepantsering te voldoen. In dit artikel van Car and Driver staan wat spyshots van The Beast 2.0: http://blog.caranddriver.com/hail-to-the-beast-hillary-or-donalds-new-presidential-limo-caught-testing/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).