Lil’ Kleine neemt zijn nieuwe G63 AMG in ontvangst

Auteur: , 68 Reacties

"Ik denk aan m'n krantenwijk, terwijl ik langs je rij."

Lil' Kleine neemt zijn nieuwe G-Klasse in ontvangst

Jorik Scholten, beter bekend onder het pseudoniem Lil’ Kleine, struint al jaren clubs en festivals af met zijn entourage, om daar zijn woordensmederij aan de man te brengen. Het heeft hem geen windeieren gelegd. De artiest heeft de hitlijsten meermaals in brand gezet, zowel op eigen houtje als met hulp van anderen. Beoordeel zijn muziek zoals je wilt, alle haat (en biertjes) die de knul door de jaren heen heeft gevangen, hebben hem er niet van weerhouden op te geven. Een cadeautje op zijn tijd is dan ook meer dan terecht.

Het komt niet als een verrassing dat Jorik voor een stevige G-Klasse is gegaan. Vorige maand vertelde @jaapiyo jullie al over de plannen van de 23-jarige, maar nu is het eindelijk zover. Lil’ Kleine zat overduidelijk op hete kolen om het nieuws de wereld in te schieten, want een screenshot van NFS Payback diende als voorbode voor het echte werk.

Het is voor de stille toeschouwer voortaan overbodig om de muziek van Lil’ Kleine te categoriseren. De G-Klasse is immers de ultieme bolide voor rappers. Scholten mag zich echter nog niet vergrijpen aan het nieuwe model. Nee, de artiest verplaatst zich voortaan in een G63 AMG Edition 463 uit 2015. De bolide heeft een 5,5-liter V8 onder de kap die er 571 pk en 760 Nm koppel uitblaast. Een fijn, maar duur grapje. Nieuw had deze SUV waarschijnlijk 242.295 euro gekost, maar de betreffende G is uit 14-10-2015 en pas recent geïmporteerd. De auto is dus flink goedkoper en hij heeft ook GEEN 62.880 euro aan BPM betaald.

Jeroen van den Berg, te zien naast Lil’ Kleine, is zelf overigens ook goed op dreef. De ondernemer was afgelopen vrijdag tussen allerlei doodnormale auto’s te vinden, om zijn allereerste Ford op te halen. Een vrij saai gebeuren, ware het niet dat het om een heuse Ford GT gaat en ome Jeroen zijn aankoop wederom zal delen met Afrojack.68 reacties

Krijgt die kleine snotaap er ook een kussentje bij anders haalt hij de bovenkant van zn stuurwiel nieteens
@maarten020: laat die jongen lekker z’n knaken uitgeven, werkt ‘ie hard genoeg voor
@maarten020: stoel eruit, staanplaats
@maarten020: Lach maar…

Die gast legt gewoon een aantal dikke stapels euroflappen op de stoel in plaats van een zielig kussentje…

Nou jij weer…
@moveyourmind: ook goed..zolang hij met zijn koppie maar boven het stuurwiel uitkomt anders is het een beetje gevaarlijk
@moveyourmind: Als toetsenbordridder autoritair een ander snotaap noemen levert je ziek veel streetcredzzz op. Maarten020 is koning, keizer, admiraal van z’n eigen zolderkamertje. Verschil moet er zijn, swa!
@moveyourmind: Hij had er best enkele onder zijn zolen gelegd om krassen te vermijden.
@maarten020: maar verder geen sprake van afgunst oid….
@zweed: neehoor..ik vind het een snotaap maar zolang 16 jarige meisjes naar zn optreden gaan verdient hij er lekker mee en dat is knap. Beetje zoals die Joël beukers met zn geschreeuw.. goede zakenlui
@maarten020: ahw ben je een beetje jaloers Maarten?
@hijman85: op iemand die een ICO van Dirk Scheringa loopt te promoten?, dan ben je wel serieus diep gezonken.
Zingen zal die wel goed doen, maar ken die gast alleen maar van autoblog Posts en toevallig ze ICO praktijken met Scheringa.
En onderschat autoblog lezers niet, zitten er een zooi tussen waar kleintje juist jaloers op is 😂
Erg slim. De kop is er al vanaf bij deze. Dat scheelt 150k aan afschrijving. Als je een nieuwe in NL koopt, op NL platen dan ben je een dief van je eigen portemonnee
@loserboi932: ik begrijp dat Boef een nieuwe G klasse moet kopen? ;)
@maarten020: goed plan. Mag hij zich daarna tegen een boom omhoog varen.
Kon hij niet op het nieuwe model wachten?
@superhans: misschien vind hij net als ik de oude mooier. En hoewel de nieuwe verder op alle fronten beter is, is het met deze nog niet behelpen.
Wat heeft hij met z’n broek gedaan?
@alcantara: gevallen. Hij is nog klein.
Nou, mooi toch. Gun het ‘m wel, waarom niet?
@granlusso: ja hoor, ik ook. Heeft onze schatkist ook weer wat centjes binnen.
Deze had hij toch al pas geleden? Of wAs dat voorpret? Kwart miljoen euro… das een hoop geld .
@rolov: Dat was in NFS Payback ;-)
respect voor de bijdrage aan de maatschappij, top!!!
Ik gun iedereen zijn succes, maar de rommel waarmee hij ’t succes heeft, hoe hij zich opstelt en hoe hij de nederlandse taal te grabbel gooit (de helft van de jeugd neemt dit zo over), maakt wel dat ik hem het succes op deze manier niet gun.
@thijsj: dat is goed opa Thijs.
@jaso013: kwestie van smaak zullen we maar zeggen, ik ben niet zo veel ouder dan die kleine hoor.
Het zal wat zijn als hij voor een Prius zou kiezen..
@toyotaprius: we weten wel dat je een harde krijgt van een prius.

ieder gek zijn gebrek.
@dirkiii: ik krijg er een harde Prius van..
@toyotaprius: Tussen de trollen en langspeelplaten (‘ik heb een 850R’) vind ik jouw zelfspot erg verfrissend.
@toyotaprius: een prius is voor jou een prius verlenger
Een aapje in een enorme bak. Ik vind verder niks van zijn muziek, maar als kereltje tevreden is, dan is het toch prima. Hij mag de bakvisjes die hem sponsoren dankbaar zijn in ieder geval!
ik zal hier als 15 jarige klojo mijn generatie ff verdedigen.

nee, zijn teksten slaan helemaal nergens op. hij meent er waarschijnlijk ook niet heul veul van. maar je kan simpelweg niet zeggen dat ie niet kan rappen. daar is namelijk verdomde goed in. snel en verstaanbaar, zijn een hoop hoog geprezen rappers die daar een puntje aan kunnen zuigen.
@gwnbmw: ik ben ruim 2x zo oud, maar ik vind dat je het erg pakkend verwoord :)
Leuk voor die jongen. Ik had hetzelfde gedaan in zijn positie.
@E34M5Touring: geen g klasse van 250k . Maar hij heeft er hard voor gewerkt . Dus top voor hem
@rolov: Nee ik ook niet, maar had wel een flink deel stukgeslagen op auto’s.
@E34M5Touring: ja maar de auto die wij zouden kopen zijn niet stoer genoeg voor de rappers van tegenwoordig. Voor 2,5 ton koop ik wat jaren 80 begin jaren 90 rally monsters . Komen geen 15 jarige meisjes op af . ;)
@rolov: Reken er maar niet op dat hij hier niet 250K aan heeft uitgegeven. Ik zou er een tonnetje vanaf halen, blijft echter veel geld…
@E34M5Touring: ik ook hoor! Ik ga altijd even slavsquatten op de motorkap als ik een nieuwe auto koop
@2wheeler: Ik koop geen enkele auto zonder de ‘full Bo Duke over de motorkap’ test. Dus ik snap em wel. Daarbij, als hij de voorruit schoon wil maken moet er sowieso opklimmen.
@2wheeler: Wil je dat even aan een éénenzestigjarige uitleggen, het idee dat je op je motorkap gaat staan.
(en krassen en deuken maakt)
Sjonge jonge die insta post weer😅😂
@gilettelubbers: half turks bedoel je?
@bmwfreak038: ja wat het precies is weet ik niet eens
Toch een mooie vent die Jeroen.
Een ordinaire dozenschuiver zonder het imago van een ordinaire dozenschuiver te hebben.
Ja en vooral zo doorgaan. Als je niks meer bent in de scene. Heb je nog genoeg geld over. Echte en goede rappers zijn wel wat slimmer dan dit. #opgezwolle.
Gelijk heeft dat jochie… zolang er nog genoeg zieltjes rondlopen die zijn kattengejankmuziek kopen/luisteren kan hij zo’n tank kopen. Alleen een echte autoliefhebber is het niet anders ga je niet met je kras zandpoten op de motorkap staan!
Als Big Daddy op de motorkap gaat staan heb je een deuk.

Verder leuk voor ‘m dat ie zoiets kan kopen. Als ik jaloers zou moeten zijn had ik blijkbaar maar wat anders moeten gaan doen!
@fiero: Onzin! Jij kan ook groot worden met wat je al doet, maar mocht je een loopslaaf zijn met een minimumloon van een baas dan heb je inderdaad pech…
@venividivici: dat is precies wat ik zeg! Ik werk met genoeg B-artiesten die het beter doen dan ik. Zij doen dat goed, ik doe mijn eigen ding, is mijn keuze, ik zeur niet over wat zij verdienen.
@fiero: Als hij zijn voet fout naast een versteviging zet hij hij er ook eentje.
Is dat Paulus de boskabouter naast die rappert ?
Tja, dan vond ik die Alfa waar hij toen tegenaan stond te leunen voor de foto toch wat meer charme hebben. Maar Lil Kleine heeft het geld om zich een dikke auto te kopen en doet precies dat. Zou ik ook doen in zijn situatie.
Hoe krijgt hij het verzekerd.met zn 23
@elemento: nou Pappa denk ik?
@napo: ik weet niet of je als eens een auto verzekerd hebt. Maar verzekeringen kijken bij dit soort auto’s ook naar je inkomen. En aangezien hij 300k winst uit onderneming heeft per jaar denk ik niet dat ie pappa nodig heeft.

Sorry maar flip een beetje uit van al die “pappa” mensen. Zei men tegen mij ook altijd, omdat ze t niet kunnen verkroppen dat een ander meer geld uit geeft aan een auto dan zij bereid zijn te doen.
@loserboi932: en hoe kom je erbij dat hij 3 ton winst heeft? Heb je bij de kvk zn jaarcijfers opgevraagd?
@napo: ja klopt. Alleen ik kan mijn auto bijv niet onder 24 jarige bestuurder geven(gelukkig is mn dochter 12, maar die begint nu al..pa ik wil.je auto lenen
Wow Autoblog, Lil Kleine……….hier?
Ik ken de rapper niet zo 1.2.3 maar begrijp van Google dat hij vooral bekend is om de bier douches die hij ontvangt.

Prima bij elkaar verdient op die manier. Nederland kotst hem uit maar hij rijd deze kar. Top!
Sorry.. flapdrollen auto… voor een flapdrollen-rapper… ik vind t echt niks, t spijt me
Een beetje zoals toen Wesley Sneijder een Hummer kocht https://www.youtube.com/watch?v=a4tCnpZI-xk
Die kleine van ons zijn acht en tien jaar oud. Hun muzieksmaak is niet de mijne. Nu ik dit ik dit lees, walg ik, en schaam ik mezelf, nog meer van hun muzieksmaak.

Sorry voor het ongemak.
Haha wat een afgunst in de comments zeg… Het is ook niet mijn smaak (zowel zijn muziek als zijn keuzes in auto’s en kleding) maar hij heeft tenminste zijn geld wel eerlijk verdiend. Voor hetzelfde kon hij ook poeder verkopen achter de locale AH. Bij gasten zoals hem is dat meestal het een of het ander. Toch de minst slechte optie gekozen dus ;)
Maar waarom staat Jeroen er nou naast.

Probeert ‘ie vriendjes te worden?
Is die Jeroen een Mercedes dealer of koopt lil kleine gewoon een 2e handsje?
Ik weet niet wie de —EDIT: topper— van een journalist is die dit schreef,maar met taal heeft ie iig weinig op. Hij wil ongetwijfeld het tegenovergestelde beweren: ‘ alle haat (en biertjes) die de knul door de jaren heen heeft gevangen, hebben hem er niet van weerhouden op te geven’.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).