Rijke Instagrammer bestelt een héél speciale Koenigsegg Agera

Auteur: , 36 Reacties

2 of 2. Wat zou dat nu betekenen?

Rijke Instagrammer bestelt een héél speciale Koenigsegg

Vannacht verscheen er een opmerkelijk bericht op Instagram. Gebruiker @dan_am_i plaatste een tweetal foto’s van zijn meest recente übergave aankoop. Hieruit blijkt dat hij een van de laatste Koenigseggs Agera op de kop heeft weten te tikken. Ervan uitgaande dat Thor FE een codenaam is voor Final Edition, hebben we hier te maken met een buitengewoon zeldzame hypercar.

Het is niet de eerste keer dat Dan zijn volgers op de hoogte brengt van deze uitzonderlijke Koenigsegg. Een kleine twee weken geleden plaagde hij de wereld al met enkel het logo van de allerlaatste Agera die zijn kant op moet komen.

Specificaties zijn uiteraard nog niet bekend, maar het is niet ondenkbaar dat de Final Edition nog krachtiger zal zijn dan de bijna 1.000 pk sterke Agera RS, die een tijd terug de Chiron voorschut zette door verschillende snelheidsrecords van hem af te pakken.

Rijke Instagrammer bestelt een héél speciale Koenigsegg

Wat we al wel kunnen zien, is dat de Agera FE anders oogt dan zijn voorgangers. Met name de haaienvin die recht boven de krachtbron is geplant is een kenmerk dat in het oog weet te springen, maar daarnaast lijken er nog talloze kleinere aerodynamische details te zijn die we eveneens kunnen verwelkomen. Wat Dan ervoor heeft betaald blijft vooralsnog een raadsel.

Dan is overigens geen vreemde van de pikantere voertuigen van deze aardbol. Wie vlug zijn tijdlijn doorscrollt zal zien dat hij onder meer een hele reeks Pagani’s en een van de eerste Amerikaanse Lamborghini’s Centenario in zijn bezit heeft. Oh, en de Aston Martin Valkyrie en de McLaren Senna zijn nog onderweg, want waarom ook niet.

Rijke Instagrammer bestelt een héél speciale Koenigsegg36 reacties

Heerlijk, bij elk merk sorteren op ‘Duurste bovenaan’ en aanschaffen
Heeft tegenwoordig niet elke rijke narcist insta? Nu lijkt het wel alsof je daar een garage als deze bij elkaar kunt verdienen. Je kunt er vast een leuke auto’s van rijden, maar geen Ufo’s als deze.
@fmgarcia: ik vrees toch dat het kan. Met een paar miljoen volgers op social media betaalt een merk al snel een miljoen of meer voor een contract. Afhankelijk van exclusiviteit komt daar nog een modaal inkomen per post/adv bij, plus advertenties inkomsten van YouTube en nog meetings en andere dingen als ‘prullaria’ en ‘optredens’ Dus ja, het kan wel degelijk. Maar het is maar net waar je het geld aan wil uitgeven
@desalen: Kan prima inderdaad. Kijk naar Smhee150. Die was al vrij vroeg een ondernemend baasje en heeft wel wat zakelijke successen gehad buiten zijn Youtubekanaal, maar sinds dat kanaal is het grote geld pas komen binnenrollen.
@edge: Smhmee werkte als investment broker in the city, daar waar een miljoen als bonus vrij normaal is. Daar heeft hij het grote geld verdient en aan zijn auto’s uitgegeven
@slickrick: Nooit geweten. Ik dacht altijd dat hij een normale goedbetaalde baan had, en pas sinds zijn Shmee150-kanaal succcesvol is ook die supercars kan veroorloven. Maar als hij in een business zit waar een bonus van een miljoen normaal is, wordt het inderdaad al een stuk makkelijker om dit soort wagens te kopen en rijden.
@Edge: mensen als shmee verdienen echt geen McLarens bij elkaar door te gaaan YouTuben hoor.
@edge: Je hebt wel degelijk gelijk. Tim begon niet groot en veel van z’n eerste supercars waren voornamelijk lease en had hij het geld niet om ze echt te kopen. Dat hij een broker zou zijn is een veel verkeerde misvatting want nadat hij z’n mobile webshop verkocht en faalde als ski leraar in Nieuw-Zeeland (rug blessure) ging hij werken bij een investment consultancy in London. Omdat Tim geen diploma’s had zal het daar geen topbaan zijn geweest en zeker geen broker. Hij betaald z’n auto’s tegenwoordig wel met het geld wat hij verdiend met social media @slickrick (eerdere supercars waren lease).

PewDiePie (Felix), de grootste youtuber (60 miljoen volgers) op dit moment met zijn goedkoop ogende studio verdiend tientalen miljoenen per jaar. Natuurlijk is het youtube kanaal van Shmee150 een peuleschil vergeleken met Pew maar Youtube is ook maar een klein deel van z’n inkomsten. Naast Youtube heeft Tim ook Instagram en Facebook. Shmee150 is een merk en een bedrijf, daarom kan je er ook in investeren of reclame op maken maar ook heeft hij inkomen van andere bedrijven zoals Pendlelease en Huawei. Daarnaast verkoopt Tim ook merchandize zoals een boek dat hij heeft geschreven. Hoeveel hij verdiend aan wearables (product placement) is niet bekend. Tim is geen LH44 die een kleine 10 miljoen erbij verdiend door wearables te dragen op de grid en op Instagram maar misschien is het voor Tim genoeg om 1 of 2 mensen van z’n 8-koppig team te betalen.
@bassx: Tim zijn vader is industrieel koekjesfabrikant. End of story.
@woudloper: Einde van een verzinsel bedoel je. Als je het vaak genoeg knipt en plakt op het web betekend niet dat het waar is. Shmee heeft dit al meerdere keren zelf ontkent, kijk maar eens op het officiële McLaren forum waar Tim veel vragen beantwoord, waaronder dit broodje aap.
dan_am_i heeft maar 117.000 volgers. Daarmee kun je nog geen pakje boter verdienen. Ik denk dus dat fmgarcia gelijk heeft, deze man heeft zijn geld niet mert Instagram verdiend, maar is gewoon een rijke narcist die ook Instagram gebruikt.
@otograaf: hoe maakt niet uit, hij heeft het
@otograaf: “narcist” is een beetje kort door de bocht, ik ken de beste man niet en zou ook plaatjes van mijn hypercars posten als ik ze zou hebben.
@otograaf: Het kenmerk van een narcist is dat hij foto’s van auto’s post? Dan zit het hier vol met narcisten.
@ghdh: narcisten houden niet van auto’s maar van narcissen. Narcisme is een stoornis is het psychisce spectrum waarbij iemand meer van narcissen dan van zichzelf houdt. Wordt meestal behandeld met een paar nachten eenzame opsluting in een Intratuin filiaal in de kerstperiode, waarin in dan geen narcissen zijn maar wel heel veel kunstkerstbomen. Verdere behandeling is daarna hetzelfde als bij een gewone depressie.
@mashell: Haha wat een reactie. Heerlijk.
@otograaf: serieus? Jij denkt dat iemand met 2 Pagani Zonda Cinque’s en 1 tricolore zijn geld verdiend zou kunnen hebben met Instagram…
@bestwelcoolenaam: serieus? Goed lezen is ook een kunst. Als je goed had gelezen, had je kunnen lezen dat ik juist schreef dat je met 177k volgers nog geen pakje boter kunt verdienen.
2 Cinque’s en een Tricolore.. man die vent heeft het goed.
Veel geld hebben is vies. Dan ben je een narcist. Terwijl iedereen hetzelfde zou doen in zo’n geval. Echt, Nederlandser wordt het niet. Bah.
@E34M5Touring: ik dacht dat ik de enige was!
@kaya: mooi niet, ondergetekende ook 😉
@kaya: Zacht brandende liesjeuk krijg ik van dat soort uitspraken.
@e34m5touring: iedereen die meer geld heb dan ik is crimineel en/of belastingontduiker..
iedereen die van mij wint is een valsspeler..
ik ben slachtoffer..
En oh ja, al deze ellende die mij overkomt, dat is uiteindelijk per saldo allemaal de schuld van de rabobank.
@lekkaah: vergeet ‘graaier’ niet.
@lekkaah: Het is de schuld van Trump.
@viezefreddyw: En “de hoge heren” niet te vergeten!
@lekkaah: ik moest hier best wel om lachen!
@lekkaah: De 3 R’s
Rutte
Roverheid
Rabobank
Dus omdat je veel geld hebt, daar mooie dingen van koopt en dit vervolgens deelt met ons stervelingen ben je direct een narcist? Ik vind het al mooi dat uberhaupt zo’n persoon de moeite neemt om zijn collectie te delen met ons.
De andere Koenigsegg gaat ”Vader” heten. en gaat naar Instagrammer: X_Marc_the_spot
wat is het toch mooi als je zoveel geld hebt dat je dit gewoon kan. toch wel zeer jaloers!
Had de agera rs die het snelheidsrecord heeft gepakt niet de 1300 pk krachtbron uit de one:1? Ik denk dat de kans groot is dat die motor ook hier in beland
@plopkoekje: weet het niet zeker maar geloof dat het dezelfde motor is, maar dat hij op e95 gewoon meer pk’s heeft.
Ach, ik denk dat het genoegen van iemand die een leuke eerste auto koopt na een tijd sparen groter is dan wat deze kerel ervaart als er wéér een auto binnenkomt, hij kan blijkbaar overal z’n krabbel wel onder kan zetten… Alles is relatief…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).