Vind jij deze gestolen RS6 van een AB-lezer terug?

Auteur: , 42 Reacties

We schrijven dit soort berichten liever niet.

Audi RS6 Avant (C5)

Weinig ervaringen zijn zo naar als erachter komen dat je auto gestolen is, de gezondheid van jou en je familie daargelaten. Je werkt er zeer hard voor, zorgt er goed voor en vervolgens wordt je trots op wielen gestolen door gajes dat er absoluut geen goede bedoelingen mee heeft. Met name de snelle Audi’s zijn een zeer gewild object tegenwoordig. De bloedsnelle doch relatief onopvallende auto’s zijn een praktisch instrument bij de betere ramkraak.

Helaas was het vannacht weer raak. De auto van Menno werd op de nacht van 8 tot 9 april gestolen. Het betreft een RS6 in Avant-uitvoering (er was ook een sedan). Het kenteken is 70-GVG-8. De auto is gestolen in Amersfoort. Het betreft een RS6 (C5) uit 2003. De auto is in 2015 naar Nederland geïmporteerd.

Audi RS6 Avant (C5)

Er zijn een paar bijzondere punten van herkenning aan deze specifieke RS6. De eerste is de kentekenplaathouder met ‘Audi Sport’ opschrift. Verder is de auto voorzien van een andere sportuitlaat, met vier kleine ovale uitlaten, in plaats van twee enorme stortkokers. Verder zijn de wielen donkergrijs, zoals alleen bij de RS6 Plus het geval was. In tegenstelling tot de RS6 Plus heeft deze RS6 aluminum sierlijsten en dakrails.

Audi RS6 Avant (C5)

Er wordt een beloning van 1.000 euro uitgekeerd voor degene die de tip heeft die naar de auto leidt. Mocht de dief ook aangehouden kunnen worden, bedraagt de beloning 5.000 euro. Tips kunnen gestuurd worden naar [email protected]42 reacties

Wat een mooie auto! Ik hoop dat je hem heel terug krijgt.

Ik houd mijn ogen open, maar de kans is klein dat die in België ergens opduikt…
Wat een mooie ingetogen bak! Erg zonde, ik kan me niet voorstellen hoe het voelt als je auto plots wordt ontvreemd, verzekerd of niet.

Hopen dat hij gevonden wordt, al acht ik ondanks de beloning (die naar mijn mening überhaubt niet nodig zou moeten zijn) de kans klein. Maar laten we van het beste uitgaan, sterkte!
Lijkt mooi origineel. Ik houd m’n ogen open, hopelijk krijgt de eigenaar ‘m ongeschonden staat terug!
Moet toch enorm pijn doen. Hopelijk goed verzekerd….
-edit: zeldzaam nutteloze bijdrage-
@gove: aahh, jammer had ik zo mn best op gedaan
Jammer man! hopen dat hij terug komt.
Zat er trouwens een alarm of bearlock op de wagen geïnstalleerd?
Gisteren al doorgestuurd gekregen. Heel erg zo’n dingen!
@thestino: heb jij hem dan? hij is vannacht gestolen
@haaren: heeft het toch reeds gisteren gepost…
@thestino: je weet toch…..
Uit de periode dat Audi nog echt mooie wagens maakte ipv die opgespoten duckface met neuscorrecties van tegenwoordig.

Hoeveel betaal je eigenlijk meer aan verzekering wanneer je besluit een RS6/4 te kopen?
@cloverleaf:
Ik betaal voor m’n v10 rs6 1060€ all in.
@thestino: best veel per maand😂
@cloverleaf: dit is het jaartarief. Ik kan niet goedkoper rijden eigenlijk. Ik betaal slechts 140€ taks per jaar wegens lichte vracht.
@thestino: je bent snelkoerier?
@mashell: Eerder belastingontduiker.
@SimonMc: *belastingontwijker. Er is een mogelijkheid in de wet!
@SimonMc: 😂 Neenee, zolang het kan, moet je er van profiteren!
@mashell: brengt kleine pakketjes op verzoek.
@thestino: same here, €1080,00 in mijn geval. Wel met 18 schadevrije jaren…
Gaat lekker daar in Amersfoort. Mijn auto stond jarenlang in Amsterdam, niks aan de hand. Totdat ik ‘m in Amersfoort neerzet: weg scherm.
Had ook eentje doorgestuurd, nieuwe BMW M3 gestolen, beloning van 15.000€. (On)gelukkig niet van mij. Dit wordt dan niet geplaatst?
@dromedaris: de M3 wordt niet uitgebrand terug gevonden. Die gaat in onderdelen naar Polen. Deze RS gaan we ergens afgefikt in het bos tegenkomen. Dus nog een verhaal en meer klikken… 😉
Schitterende wagen, zo zonde dat ie is ontvreemd. Hopelijk komt ie terug bij de eigenaar (in dezelfde staat als op de foto’s). En, hoe zuur ook, zo niet, dan hoop ik dat de eigenaar een goede dagwaarde krijgt die hem in staat stelt om een soortgelijk schitterend exemplaar te kopen. Sterkte!
Laatste berichten zijn dat hij gistermiddag omstreeks 16:20 in Weert is gespot en nu vanmorgen achter Hannover is gespot. Vermoedelijk dus onderweg naar het Oostblok.
Het is de schuld van de Rabobank
@clk63bs: originele opmerking.
@momo: ach meisje toch, zand in je vagijn?
Vind jij deze gestolen RS6 van een AB-lezer terug?

Ja, hij rijdt heerlijk
Bearlock!
Vreselijk. Walgelijk. Hoop dat die boefje wordt aangereden door een vrachtwagen
Fuck man, wat klote. Ik hoop dat je ‘m gauw weer in goede staat terugvindt!
Sterkte. Hopelijk wordt ‘ie teruggevonden en is de eigenaar goed verzekerd.
Amersfoort is inmiddels soort Amsterdam….
Snap niet dat je bij zo’n auto er niet meteen een bearlock in doet. Niet dat dat 100% proof is, maar het slaapt wat beter.

Hopelijk zie je hem terug, maar vrees dat hij al in Polen uit elkaar is gehaald.
@yzord: of ze staan dan in je slaapkamer om de sleutel van de bearlock te vragen.
@yzord: Alle beetjes helpen. Maar als ze hem echt willen, halen ze hem toch weg. De mijne (S, geen RS) haalt het einde van de straat niet. Dan is de benzine in de leidingen op. Maar de kans dat ze uitvogelen hoe ik dat gedaan heb is aanwezig. Ben ik hem alsnog kwijt. Hoe dan ook. Zwaar K.U.D.T. voor de eigenaar. Sterkte met de afhandeling.
Mooi apparaat!
Echt zonde dit.. jaren geleden ook in deze RS6 gereden, super fijne auto. Is trouwens niet in 2015 geimporteerd maar in 2008
Kut voor de eigenaar. Net als voor alle andere eigenaars waarvan hun wagen wordt gejat. Of dat nou een (R)S/M/AMG of Aygo/C1/107 is. Gejat is gejat, kut is kut. Lekker belangrijk wat er voor typeaanduiding er op de desbetreffende automobiel is geplakt…
1000€ voor de wagen s aan de lage kant ter beloning…

ik bedoel maar geef even gas naar de buren (deutscheland) met een stel gas flessen en een stel 100l jerrycans en hoppa tele uit je winst ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).