Naar welke plaatjes keek je in 2013?

Auteur: , 25 Reacties

Duitsers, Italianen, Duitse Italianen en een dwarsdoorsnede van een Japanse SUV met 0%-bijtelling. Dat is wat jullie ogen dit jaar het meest stimuleerde.

Audi met lichte parkeerschade

Net als in 2012 tonen we jullie de tien best bekeken gallery-plaatjes van het jaar. Vaste waarden zijn premium Duitsers, met een sterke voorkeur voor Mercedes, dat met 3 modellen bijna de halve lijst voor zijn rekening neemt. Ook bizarre crashes kunnen jullie bekoren, maar het babespul wat minder, want dit jaar zien we geen enkel (semi-) blootmeisje in de lijst. Is de bezoeker een stuk netter en/of gefocuster geworden, of waren de dames simpelweg minder fapbaar?

Nr. 10: Mercedes-Benz GLA: nieuwe Duitse SUV-telg is hier!
Bite-size SUV’s zijn heet, en als ze premium zijn zijn jullie al helemaal niet te houden. De GLA, in hip bruin, trapt de lijst af.

Mercedes GLA

Nr. 9: Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid: meer dan 5.000 orders!
Oh, dus jullie zien graag hoe hulpeloze Japanners bruut aan stukken worden gezaagd, totdat je hun organen kunt zien zitten? You sick monkeys…

Mitsubishi Outlander PHEV

Nr. 8: Mercedes S-Klasse: dit is de nieuwste!
Al heel vroeg lekte de W222 S-Klasse het net op, Jullie konden je allemaal niet bedwingen, en namen een kijkje bij de eerste officiële foto, en profil.

Mercedes S-Klasse W222 lek

Nr. 7: Maserati Ghibli: dit is hem!
Als Maserati iets nieuws te melden heeft, dan kan dat altijd op de aandacht van onze lezers rekenen. Zo ook nu, met het eerste volledig nieuwe model sinds jaren, de Quattroporte Mini Ghibli.

Maserati Ghibli

Nr. 6: LaFerrari is officieel!
2013 was het Jaar van de Hypercar. Van de drie gelanceerde modellen was het echter de Ferrari deFerrari die jullie het meest kon bekoren, deze liet de P1 en 918 Spyder moeiteloos achter zich. Sterker nog: jullie keken liever naar een dwarsdoorsnede van een Japanse hybride dan naar de lijnen van een 900+ pk hypercar. Wat mankeert jullie in hemelsnaam?!

LaFerrari LaFerrari Ferrari LaFerrari

Nr. 5: Proefrit Ferrari F12Berlinetta eindigt in de goot
Toen de onfortuinlijke bestuurder deze F12berlinetta bij de dealer meenam had hij heel iets anders voor ogen dan met een gedeukt ego en de onderkant zichtbaar tegen een boom aan in een top10-lijstje van autoblog eindigen. Helaas, het internet is onverbiddelijk.

F12berlinetta crash

Nr. 4: Mercedes S-Klasse: de nieuwe limo is officieel!
De Mercedes S-Klasse is een verkoophit. Daarnaast is het vlaggenschip een van de belangrijkste releases voor niet alleen Mercedes, maar voor het hele luxesegment in het algemeen. De grote interesse in dit neusje van de zalm bevestigt dit.

Mercedes S-Klasse W222

Nr. 3: BREEK: Dit is de nieuwe Mercedes C-Klasse
Voor velen bereikbaarder dan de S-Klasse, en bovendien toch een van de maatstaven in het D-segment. Natuurlijk waren jullie benieuwd naar de lijnen van de eerste nieuwe C-Klasse sinds 2007.

Mercedes C-Klasse W205 lek

Nr. 2: Dit is het nieuwe speeltje van DJ Afrojack
Hij kwam er in als een sloopkogel. De combinatie bekende dj/producer en Italiaanse supercar bleek onweerstaanbaar voor jullie ogen, hij werd qua clicks alleen afgetroefd door een (andere) Audi.

DJ Afrojack en zijn  Lamborghini

Nr. 1: Audi S8 crasht extreem hard. Breekt doormidden!
Met recht een bizarre klapper, je eerste generatie-S8 zo hard crashen dat een deel bij de boom achterblijft, en het andere deel bijkans in de woonkamer van een nietsvermoedende Willem en Joke terechtkomt. En dan ook nog levend uit het wrak stappen. Hadden we al gezegd dat deze crash bizar was?

Audi S8 in twee helften25 reacties

Als je zo’n crash overleefd, dan is elke dag die je leeft een extra dag… Blijft bi-fcking-zar!
sommigen zeggen dat dit een engelsman was die wilde demonstreren hoe veilig je bent als je altijd je high visibility jacket draagt…
De plaatjes waar ik in 2013 naar keek gaan denk ik iets te ver voor autoblog
@robert110: stuur maar via pb.
Ik heb het artikel over de Audi S8 crash gemist door mijn vakantie. WTF???
Het enige, maar letterlijk ook het enige dat nog heel is dat is de stoel van de bestuurder. De rest van de auto lijkt in een shredder gezeten te hebben! Dat die man met slechts lichte verwondingen is uitgestapt mag echt wel een mirakel heten…

BTW: is het juist niet goed dat een auto desintegreert bij een zware crash? Zo word de vrijgekomen energie opgenomen door de verschillende breuken en minder door de inzittenden.
Dit is natuurlijk wel een extreem geval, niemand hoort dit te overleven…
@vale46: haha +1 voor de Niemand hoort dit te overleven…
als het aan audi lag heeft de man het overleefd door voorsprong op techniek.
als het aan bmw lag maakte de chauffeur het autorijden iets tè geweldig.
als het aan mercedes lag is de chaffeur voor de beste crash en anders geen crash gegaan. Blijkbaar heeft zijn eigen ster het ook overleefd en is hij nu een c-klasse ster nu ie zo bekend is door zijn crash
@arashrsf: wat bedoel je nou eigenlijk?
@arashrsf: auw me hoofd
@arashrsf: tering jantje, snap er geen kut van..
@arashrsf: en nu in het Normaal Nederlands graag
@r32turbo: normaal
http://www.carscoops.com/2007/03/audi-rs6-abt-crash-yes-he-made-it-out.html

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3105304

Audi heeft een bepaalde reputatie hoog te houden qua doormidden breken en z’n inzittenden desondanks gewoon springlevend te houden.

Is vast al eens voorbijgekomen deze doormidden gebroken RS6?

Het wrak op Ebay ging uiteindelijk voor méér dan 6000 eur weg (meen ik mij te herinneren)
@sjamp: Die Audi is niet doormidden, die is gevierendeeld, als bijrijder had je dat echt niet overleeft.
@tunefuldjmike: Zie de foto van de Audi in dit topic: Als je op de achterbank had gezeten, had je dan nog benen gehad denk je? Of specifiek op de zitplaats rechts achterin: had je ook niet overleefd denk ik of wel?

Mijn posting was ook niet ‘serieus’ bedoeld, want de bestuurders van deze auto’s hebben gewoon ernstig veel geluk gehad. Ligt niet aan Audi natuurlijk. In een compleet andere auto was zo’n zelfde ongeluk met dezelfde dosis geluk mogelijk precies ’t zelfde afgelopen (of compleet anders).

Het viel mij gewoon op dat mij meerdere berichten bekend zijn van ‘doorgebroken/gevierendeelde/compleet-uit-elkaar-getrokken Audi’s, waarbij de inzittenden er levend en wel uit kropen, ten opzichte van andere auto’s/merken. Dat zal waarschijnlijk liggen aan mijn ‘internet gedrag’ of anders aan de sterkte van de linksdraaiende zonnestorm op Jupiter. :-/
@tunefuldjmike: Ah: Een beetje klikken en ik heb een zonnestorm kompleet lam gelegd: Ook al een Mercedes Benz E klasse in twee-en zien liggen inmiddels, en een Polo ook:

http://www.kilroynews.net/special/2008-02/20080209.htm
Vandaag toevallig voor het eerst de GLA in het echt gezien, he @toyotafortuner; mooi he? XD
Zo met die foto’s van de S- en C-klasse onder elkaar zie je pas echt hoe zeer die twee op elkaar lijken
Jammer dat ze de VERVELENDE reclames van bijv de Opel Adam niet meetellen. Die zie ik tenslotte veel vaker dan de plaatjes die ik WIL zien…
De plaatjesdraaier staat op nr2. En ik maar denken dat dit geen boulevardblog was, khad beter moeten weten.
Het ligt vast an mij, maar ik tel 4 mercedes foto’s ipv de 3 die in het artikel vermeld worden :/ *going bananas*
@BloodSeaker: GLA, C-klasse en S-klasse: welk vierde model zie jij dan nog in het overzicht?
@escort77: de s-klasse staat er twee keer in, dus toch 4 plaatsjes dat Mercedes in neemt?
@BloodSeaker: er staat alleen dat Mercedes met 3 modellen bijna de halve lijst voor zijn rekening neemt… Misschien eerst rustig lezen voor je reageert ;-)
Wtf, die Audi?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).