Registratie kaartverkoop GP Zandvoort stopt bijna

Auteur: , 35 Reacties

Mocht je Verstappen in Nederland willen zien racen, dan moet je snel zijn.

Circuit Zandvoort

Het is een tijdje geleden dat er voor het laatst een Formule 1 race werd verreden op het circuit van Zandvoort. De laatste keer was 25 augustus 1985. Nelson Piquet stond op pole positie en de onlangs overleden Niki Lauda won de Grand Prix, voor Alain Prost (2) en Ayrton Senna (3).

Het is ook een tijdje geleden dat Max Verstappen daar een officiële race gereden heeft. De laatste keer was op 6 juli 2014, toen hij de Zandvoort Masters won. Gelukkig komt de Formule 1, met Max Verstappen, volgend jaar terug naar Nederland. Uiteraard zijn er veel Nederlandse supporters die dat graag in het echt willen zien.

Max Verstappen

De organisatie verwacht dat er veel meer vraag zal zijn naar tickets dan dat er aanbod is. Net als bij andere grote evenementen zoals de Olympische Spelen en grote voetbaltoernooien, wordt er gebruik gemaakt van een registratie- en toewijzingsproces. Dit houdt in dat je je eerst moet registreren alvorens je een ticket kunt aanvragen.

Max Verstappen

Mocht je dit willen, dan moet je snel zijn. Registreren kan namelijk nog tot en met aanstaande zondag, 16 juni 2019. Iedereen die dat gedaan heeft, heeft een gelijke kans om kaarten aan te vragen. Als ook dan blijkt dat er meer vraag is dan aanbod, worden de kaarten middels loting toegewezen. Als je je op tijd geregistreerd hebt, dan ontvang je een links tot het ticket-portaal. Via dat portaal kun je je kaarten aanvragen. Gerigstreerden hebben twee weken de tijd om hun aanvragen in te dienen. Dus mocht je naar de GP van Zandvoort willen, wees er dan snel bij. Registreren kan via deze link.

Imagecredit headerfoto: Chris Schotanus, Essay Produkties.35 reacties

Ik bedank
Het was allemaal leuk en aardig, gegevens achtergelaten en noem net maar en daarna ineens het ene salesbelletje na het andere. Nou snap ik dat er geld vrijgemaakt moet worden, hoe meer hoe beter, maar ik vind het echt diep triest dat zelfs je gegevens worden doorverkocht aan het oranjefonds en ouderenfonds voor telefooncolportagedoeleinden.
@ghost: In het privacystatement van de registratiepagina staat het volgende: “DGP Race B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.”. Indien die fondsen via de registratiepagina aan jouw gegevens zijn gekomen, lijkt het me verstandig om een klacht in te dienen.
@Edge: bewijs het maar is
@ghost: je geeft je gegevens aan een bedrijf van een van Oranje en wordt dan gebeld door het Oranjefonds, dat is toch niet onlogisch?
@mashell: hahahahaha touche, maar alsnog vind ik het wel irritant.
@ghost: geen belletje gehad, sta al vanaf dag 2 ingeschreven
@gulli: weet je dat zeker? ;)
@ghost: dat is puur toeval denk ik. Vanaf moment 1 geregistreerd en nooit gebeld voor wat dan ook. Sta je soms in het belmenietregister? Of heb je een eigen bedrijf? Dan kunnen bedrijven je gegevens bij de kvk opvragen en zodoende bellijsten opstellen..
@cloverleaf: dit nummer specifiek alleen hierbij gebruikt, zodoende.
@cloverleaf: KvK is dus ook niks meer dan een verkoop boer van persoonsgegevens. Dat het à la 2019 nog mag bestaan is mij volstrekt onduidelijk.
@beardman: nee maar je kn contactgegevens voor elk bedrijf opvragen waardoor schimmige bedrijfjes bellijsten kunnen maken
@ghost: Al geregistreerd bij het ‘belmenietregister’? Zorgt voor zoveel rust!
@dutchdriftking: dat geldt tot je oer ongeluk weer je nummer ergens invult. Begint het feest weer van voren af aan. Verwerking in het register kan ook nog wel even duren.
@ghost: je bent de eerste en enige die ik er over hoor, toevallig ook nog ergens anders ingevuld ofzo?
@gwnbmw: ik heb wel een vermoeden hoe het is gegaan, wellicht iets te snel geredeneerd.
@ghost: Probeer je zo de loting te winnen :) Ik heb geen belletje gehad…
Ik heb me ook geregistreerd. Niet dat ik er heen ga, maar extra zakcentje is wel leuk. Ik meld me wel als ik kaartjes toegewezen heb gekregen.
@pielemuis: Hier precies zo… Daarom heb ik ook al kamers geboekt. Die gaan straks over de kop :)
@pielemuis: sjongejonge das best triest vind ik, de voc mentaliteit leeft in elk geval nog.
@pielemuis: triest, zelfde met mensen die tickets voor concerten of voetbalwedstrijden swappen..
@ghost: Can’t hear you over the sound of my bloodmoney.
@pielemuis: haha hoop dat kaarten naamsgebondenheid krijgen.
@pielemuis: en dit is dus exact waarom de gp over 2 jaar weer weggaat. Van die trieste figuren die onnodig de prijzen zover opdrijven dat het niet te betalen is. Gaat lekker aandelen flippen, maar hou je uit de entertainment waar jan modaal een jaar voor spaart om met het gezin eindelijk naar een gp te kunnen, alleen om erachter te komen dat een klootzak (sorry ab, geen ander woord voor) zoals jij het kaartje heeft gekocht met alleen winst voor ogen.
@pielemuis: Hoe triest kan je zijn. Ga eens werken voor je geld
@stanvalkje: doet hij toch?
@potver7: noemen we dit voortaan werken?
Sssst!
Toch wel fijn dat je kaarten kunt bestellen voor een raceweekend waarvan nog steeds niet bevestigd is WELK weekend dit gaat zijn…
@bmwzcsi: Echt handig is het niet, nee. De FIA en FOM kennende wordt de kalender in juli of augustus bekendgemaakt. Gelukkig heb je nog meer dan genoeg tijd om bij je werkgever een verlofaanvraag in te dienen.
Dat ze het lekker uitzoeken. Dacht toch zeker niet dat ik over de koppen ging lopen om naar Max te kunnen zwaaien. Nee ik ga eerst eens aanhoren wat voor infrastructureel mega zooitje het is geweest en wat ze gaan doen voor 2021. Dan zal ik het nog eens bekijken om de Dutch F1 GP in real life te gaan bijwonen.
@venividivici: Wat zijn sommige mensen toch zuur zeg, ben je wel eens in Monaco geweest? Volstrekt onbereikbaar maar toch is het elke keer weer een fantastisch evenement.
@Willeme;
“Registreren kan namelijk nog tot aanstaande zondag, 16 juni 2019.
Dus, als ik het goed lees, is zaterdag de 15e mijn laatste kans….”
Je moet er wat voor over hebben om Max Verslappen niet te zien winnen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).