Onze 10 populairste artikelen op Facebook in 2017

Auteur: , 15 Reacties

Het einde van het jaar is weer in zicht, tijd voor lijstjes!

Autoblog.nl

We trappen af met onze 10 populairste artikelen op Facebook. Het sociale netwerk blijft de belangrijkste positie innemen voor mensen die graag “sociaal” doen. In onderstaande lijst zien we overigens alleen de artikelen van Autoblog die veel bekeken werden via Facebook. Op onze FB-pagina proberen we echter ook vaak dingen te delen die niet op de site voorbij komen, zoals deze wannahave of dit speakersetje!

Vorig jaar zagen we veel artikelen die gerelateerd waren aan Max Verstappen, maar dit jaar is de bekende coureur een opvallende afwezige. We zien vooral dure/snelle auto’s en een Volkswagen Arteon… Bekijk de volledige lijst hieronder:

1. Bam! Koenigsegg sloopt Bugatti’s 0-400-0 record
2. Breek: cabrio per 2018 verboden in Harderwijk
3. Wouter, Tom Coronel & Nyck de Vries op Nürburgring circuit
4. Man bouwt glazen garage om naar z’n 911 te kijken
5. Dit is de eerste Bugatti Chiron op Nederlands kenteken
6. Officieel! De Volkswagen Arteon
7. Officieel: dit is de Range Rover Velar
8. Dit is ‘m dan, de nieuwe Mercedes van de politie
9. Officieel! De Mercedes-Maybach G650 Landaulet
10. Dit is de nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid [680 pk]

Techliefhebbers schakelen over naar dit artikel, met de meest populaire posts van Apparata.

Thanks for sharing!15 reacties

Ik heb Facebook inmiddels 6j geleden gedag gezegd. Wat een genot. Tuurlijk, je mist wel eens iemand’s favoriete stamppot maar verder, wat een verademing zeg.
@e34m5touring: Ik ben het helemaal met je eens. Al die mensen die de drang hebben om alles van zichzelf met anderen te delen, zijn ook vreselijk. Maar ik heb het merendeel van mijn ‘vrienden’ ontvolgd en ik heb allerlei interessante pagina’s geliked. Het gevolg daarvan is dat ik niet meer die onzin van alle mensen zie, maar een soort verzameloverzicht heb met allemaal dingen die ik interessant vind.
@berlinetta: Dat heb ik gedaan met Instagram. Enige social media die ik nog gebruik. Wel enkel voor autospul. Ik upload auto’s en volg, buiten wat close friends, enkel autogerelateerde dingen.
@E34M5Touring: alleen vervelend dat instagram mij nu steeds goorgestelde paginas laat zien (door een bericht te plaatsen en een grote volgknop erachter). Heb dit al vaker gehad, enkele vrienden zeggen dit niet te herkennen. Daarnaast is de feed helemaal verpest omdat het gaat op volgorde van populariteit en niet de meest recente berichten. Hierdoor komen verichten die je 3 dagen geleden al hebt gezien soms weer voor bij etc. Net als facebook wordt het steeds kutter maar blijf ik het waarschijnlijk gebruiken.
@wouterjeuring: Ja dat zie ik wel steeds meer. Ook gesponsorde content etc. Maar vind het nog niet erg storend. Ook omdat je op insta maar vrij beperkte ruimte hebt, dus het overheerst nog niet.
@berlinetta: ik doe ook lang niet zoveel meer met mijn facebook als ik deed. Met het allegaartje aan vrienden en ‘vrienden’ post ik ook lang niet meer zoveel als ik deed. De negativiteit op dat medium vind ik steeds irritanter. Als ik een foto van mijn SLK post altijd een risico op reactie’s met woorden als ‘patser’ en dergelijke. Instagram gebruik ik wat dat betreft tegenwoordig liever. Hangt in mijn tijdlijn tenminste een sfeer van ik mijn hobby, jij de jouwe.
@E34M5Touring: ik snap wat je bedoeld maar ik had was toch wel blij met FB. Buiten dat ik de verjaardagen nu niet meer vergeet kreeg ik via Facebook 75procent van mijn boekingen binnen en leverde dus flink wat geld op!! En daarvan kon ik dus weer autoblog waardige auto’s kopen zoals de Volvo 850R
@kennone: Oh, ik misgun een ander het niet hoor, zeker als je er ook bedrijfsmatig mee werkt. Ik was het gewoon een beetje zat. Zoveel ongevraagde onzin. Heb alleen nog Instagram en daar zet ik voor 99% auto’s op en buiten wat goede vrienden volg ik ook enkel autogerelateerde dingen.
@e34m5touring: Facebook is een prachtig adresboek. Je hoeft het zelfs niet eens bij te houden want dat doen de vrienden zelf voor je. Handig voor oude klasgenoten, ex-collega’s en vrienden van vroeger waar je nog wel eens contact mee wilt hebben.

Verder volg ik niemand, alleen een paar interessante pagina’s over werk of ontspanning. En tegenwoordig is het ook handig voor handel. Er komen tenminste nog koopjes langs itt marktplaats.
@lekbak: Oh joh, iedereen moet dat lekker voor zichzelf weten hoor. Als je dat leuk vind, zeker houden. Ik heb het ook wel gehad maar vond het echt niet meer interessant. Die paar mensen die ik nu niet meer spreek mis ik blijkbaar ook niet.
Tja, vooral het feit dat fb en instagram niet meer chronologisch zijn is iritant. Voor de rest vooral weinig volgen, vervelende mensen ontvrienden en dan blijft het leuk en overzichtelijk.
Ik heb / gebruik helemaal geen (A)social media en ik ben er heel erg blij mee. Zouden meer mensen moeten doen.
@kilum: meer mensen moeten dat denk ik lekker zelf weten, vind je ook niet?
@2wheeler: NEEN!
@2wheeler: Nee. Je moet gewoon luisteren. Zelfdenkenden zijn niet gewenst :) ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).