Porsche Exclusive hult de Panamera GTS in Mamba Green

Auteur: , 26 Reacties

De professionals zijn aan het werk

Wie voor de grap eens geprobeerd heeft een Porsche te configureren, zal weten dat de Duitsers een behoorlijk aantal opties in de aanbieding hebben. Echter, Porsche Exclusive Manufaktur gaat altijd een stapje verder. In dit geval heeft de personaliseringsafdeling de nieuwe Panamera GTS bij de kladden gegrepen en de onschuldige familiesedan in een extreem opvallende kleur gehuld.

Samen met de Cayenne en de Macan vormt de Panamera een trio van Porsches die allerminst bedoeld zijn om de nekken van willekeurige voetgangers te doen draaien. Het zijn de kaskrakers waarmee Porsche voldoende geld verdient om bizarre projecten te funderen voor de liefhebbers. En toch, toch ziet het er absoluut niet verkeerd uit wanneer zo’n geldkoe in een flitsend trainingspak wordt gestoken.

De kleur van het trainingspak waarin deze Panamera GTS is gestoken staat bekend als Mamba Green en is ook binnenin de auto te vinden. Jammer genoeg heeft Porsche Exclusive de kleurstelling van het interieur, een combinatie van felgroen en zwart, niet ook aan de buitenkant gebruikt. Zwarte velgen onder de GTS hadden immers niet misstaan. Afgezien van de in het oog springende lakkleur heeft Porsche Exclusive de 460 pk sterke GTS een set zwarte spiegelkappen en iets donkerdere voor- en achterlichten gegeven. Tot slot vinden we binnenin de Panamera extra grijs leer. Hoeveel het bij elkaar mag kosten is onbekend, wel weten we dat ook de Sport Turismo op deze manier geconfigureerd kan worden.26 reacties

Kleurtje werkt niet echt op deze auto IMO. Leuk op een A-klasse of een Golf. Bij BMW M’s vind ik het ook al minder (java green).
@jaapiyo: ik vond het in het echt de mooiste standaardkleur voor de GTS. Opvallend, maar dat kan hij wel hebben.
@jaapiyo: Java Green vind ik persoonlijk 1 van de mooiere kleuren die er is!
Schattig ding zeg,
Neen doe toch maar niet. Dat blauw staat geweldig op de Panamera, maar niet dit Kawasaki Ninjagroen.
@dromedaris: Kawa groen is sowieso veel mooier, op een Kawa…
Dit groen hoort op een Kawasaki. Niet op een GTS.
-edit: nutteloze bijdrage-
@Bo1972: #thuglife
@Bo1972: met al die krachttermen zwak je je verhaal juist af ..
@bischero: je moet het niet te serieus nemen, omdat het vanuit sarcasme geschreven is. Ik vind de kleur zeker niet mooi. Het geen waar ik echter moeite mee heb is de extreme prijzen die ze vragen voor dit soort kleuren. Wat eigenlijk tijdelijke ‘hippe’ kleuren zijn. Die kunstmatig tijdelijk gehypet worden. En dat vind ik persoonlijk niet zo sterk en overtuigend. Ik vind dit echter wel een erg fraaie auto. Zowel van binnen als van buiten. Ik vind echter de auto zowel van buiten als van binnen niet sterk gekozen. Je moet veel beter nadenken hoe een auto vanuit een kleurstelling zowel buiten als binnen er het meest aantrekkelijk uitziet.
@Bo1972: eens, bepaalde kleuren werken wel/niet. Maar ’t kan ook een kwestie van wennen zijn, want de “veilige kleuren” werken immers altijd. Wil je een beetje iets speciaals, maar niet té? Dan zou deze kleur zo gek nog niet zijn.
@Bo1972: als je een nieuwe auto koopt dan moet je die lekker kopen in de kleur die jij wilt. Niet denken aan de inruilwaarde. Ik vind dat altijd zo een kul… Anders kun je net zo goed een tweede hands kopen in lease grijs.
@Bo1972: kijk dit is nou passie die ik wil zien in de comments!
Alsof er één of andere tuner op los is gegaan.

Vooral het interieur oogt goedkoop en past zeker niet bij een limousine in deze prijsklasse.

Gelukkig heeft Porsche nog legio andere configuraties waarmee de Panamera wél een enorm fraaie wagen is die zonder meer het merk Porsche waardig is.
Oef, wat lekker zeg! E
Let vooral ook even op de nieuwe Exclusive pookhendel :-)
Ik vind de kleur prima staan. Zwarte velgen hadden er een pauperbak van gemaakt.
Audi peridot green?
Best een leuke kleur op een Opel Ascona of iets dergelijks maar op een Panamera komt die niet zo goed uit de verf.
Ik vind dat “extra grijs leer” nog veel te zwart.
@ikschrijfookoverautos ik vind het juist geweldig dat er geen zwarte wielen onder zitten. Ik heb zwarte wielen eigenlijk altijd afschuwelijk gevonden. Er zijn maar bijzonder weinig voertuigen waaronder dit in combinatie met de juiste lak kleur een waardevolle toevoeging is.
Een Panamera in een kleurtje! Whoohoo! Laat me weten wanneer ze ook een kleurtje bij een 718 Cayman hebben bedacht.
Volgens mij is het geen sedan maar een hatchback?
Ander lak kleurtje, ander stiksel kleurtje. “Wauw. Zo exclusive.” “Niemand anders heeft deze”
Sorry maar een golf 2 is meer exclusive dan wat voor Panamera dan ook.
Ze hadden het individual ofzo moeten noemen. Minder protserig.
Werkelijk enige toffe aan dit werkpaard is in dit geval de kleur

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).