Video: ga lekker dwars met de Miss Universe-kandidates

Auteur: , 7 Reacties

Morgen vindt in Moskou de superbelangrijke Miss Universe-verkiezing plaats, en dus zijn de bevallige Missen even geleden in Rusland neergestreken. Mercedes-Benz zag zijn kans schoon, en trakteerde de dames op een lekker potje Russisch glijden.

Daar..moet..een..maaltijd in!

Kletsnat, dat is de staat van het asfalt, maar ook zonder al die regen was het wel gelukt de SLS-taxi dwars te krijgen. Begrijpelijkerwijs gaan ze niet het Russische verkeer in, op de omstandigheden in die jungle zijn hun tengere lijfjes niet berekend.

Het resultaat: een leuke edit waarin Miss Germany, een nogal enthousiast en extravert tiepje zo te zien, doet alsof ze Beatrix is (*zwaai), Miss Polen demonstreert hoe ver haar mond open kan, Miss Filipijnen zichzelf probeert te wurgen met haar gordel, en de chauffeur stiekem even gluurt (op 00:18) als dezelfde Miss Germany haar decolleté herschikt.

Ach ja, de man is ook niet van steen. You just passed the straight test. VIDEO!7 reacties

De Russisch chick probeert nog even stoer te doen en vraagt of de auto een differentieelslot heeft.
@e550: ik spreek geen Russisch, maar als de vertaling voor sperdiff hetzelfde is in Russisch als bijv in het Engels is het geen domme vraag. Denk aan locking differential.
zal wel lekker ruiken,zo’n natte zitting
@slimmeschemer: als ze ananas gegeten hebben dan zal het wel lekker ruiken:p
Zo reageren ze ook altijd bij mij in bed..
@bkw38: zitten daar dan ook wielen onder?
@betonstaal: jazeker, hij doet driftwedstrijden met zn bed ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).